meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

El Emeği Göz Nuru Ürünlerle Dolu Yusufeli Halk Eğitimi Sergisi

Yusufeli Halk Eğitimi Merkezi'nden Renkli Bir Yıl Sonu Sergisi

El Emeği Göz Nuru Ürünlerle Dolu Yusufeli Halk Eğitimi Sergisi

Artvin'in Yusufeli ilçesinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen yıl sonu sergi programı, 06 Haziran 2024 Perşembe günü gerçekleştirildi. İlgiyle takip edilen etkinliğe ilçe protokolü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, kursiyerler ve Yusufeli halkı yoğun ilgi gösterdi.

Sergiye, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü temsilen Şube Müdürleri Zeliha Güney ve Ferda Bulut, Ar-Ge Personeli Hacer Tüfekçioğlu da katıldılar. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından açılış konuşmaları yapıldı ve halk oyunları gösterileriyle renklendi.

Yusufeli Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin özverili çalışmalarıyla ortaya çıkan el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği etkinlik, misafirlerin ilgisiyle büyük beğeni topladı. Sergi alanını gezen ziyaretçiler, kursiyerlerin emeğini ve yeteneklerini yakından görme fırsatı buldular.

Programın son bölümünde, kurslara katılıp başarıyla tamamlayan kursiyerlere Katılım Belgeleri takdim edildi ve etkinlik duygu dolu anlarla sona erdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Gram ve çeyrek altın kaç TL oldu? Altın fiyatları ne kadar? (1 Temmuz 2024)

2

Çayelispor’ da Flaş Ayrılık

3

Türk Heyeti, Bükreş'te AGİTPA Genel Kurulu'nda Aktif Rol Alıyor

4

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkuyla Kutlanıyor

5

Rize'de Nöbetçi Fırın Uygulaması Gündemde