Elazığ, Yılın Son Gününde Karla Kaplandı

Meteoroloji uyarısının ardından sabah saatlerinde başlayan kar yağışı Elazığ’da etkili oldu. Kent, beyaz örtüyle kaplanırken vatandaşlar yeni yılın karla birlikte güzellik ve bereket getirmesini temenni etti.

ÇEVRE 31.12.2025 11:36:00 0
Elazığ, Yılın Son Gününde Karla Kaplandı

Yılın son gününde Elazığ’da beklenen kar yağışı etkisini gösterdi. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Yağışla birlikte şehirde kartpostallık görüntüler oluşurken, soğuk hava da etkisini hissettirdi.
Kar yağışını memnuniyetle karşıladıklarını belirten vatandaşlar, "Bu karla birlikte gerçekten zorluklar yaşadık, araçları yerinden çıkaramadık. Buradan vatandaşlara da duyurmuş olalım, bu tür durumlarda mümkün olduğunca toplu taşıma araçlarını kullansınlar. Ayrıca birçok kişinin eldivensiz ve hazırlıksız yakalandığını gördük. Temennimiz, yeni yılla birlikte yağan bu güzel karın, tüm kötülükleri ve olumsuzlukları beyaz örtüsüyle kapatması ve her şeyin temizlenmiş, güzelleşmiş olmasıdır" dedi.

Haber Kaynak : İHA

Haber Kaynak

İHA

Çarşamba 6 ° / 3.2 °
Perşembe 2.7 ° / -3.7 °
Cuma 3.5 ° / -5.1 °