meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Emekliye aylık et desteği verilecek

Emeklilere her ay et desteği verilecek. Başvuru şartları belli oldu.

Emekliye aylık et desteği verilecek

Memur emeklileri, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranı netleşti: Hükümet, en düşük emekli maaşını 10 bin TL'ye yükseltmek adına emeklilere yüzde 49,25 zam yapma kararı aldı.

Ancak, yapılan zamlara rağmen emeklilerin geçim sıkıntısı devam ediyor. Hükümetin yanı sıra, belediyeler de emeklilere destek olmaya devam ediyorlar.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, belediyeler sosyal yardımlar için kaynaklarını artırdılar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, emeklilere sağlanacak sosyal yardımları sosyal medya hesabından duyurdu.

400 TL ET DESTEĞİ VERİLECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, her ay ihtiyaç sahibi emeklilere et ve doğal gaz desteği sağlamaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşlara yönelik sosyal yardım çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Ankara'daki ihtiyaç sahibi emekliler, belirlenen şartları sağladıkları takdirde her ay belediyeden 400 TL et desteği ve 500 TL doğal gaz desteği alabiliyor.

27 BİN EMEKLİYE BİN TL YARDIM

Desteklerin devam ettiğini belirten belediye ayrıca 27 bin 569 emekliye bin TL destek veriyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi toplamda altı kez 27 bin 569 emekliye bin TL destek ödemesi yaptı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Arhavi'de Kavak-Konaklı Köprüsü Girişi Genişletme Çalışmaları Tamamlandı

2

Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Karadeniz Bölgesi Finalleri'nde Büyük Başarı Kazandı

3

Arhavi'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkusu: KB-49 Sahil Güvenlik Botu Ziyarete Açıldı

4

Geleceğin Mühendisleri Deneyap Atölyelerinde Yetişecek

5

Trabzon’da Kadın İstihdamı Artıyor: Ayasofya El Sanatları Merkez Kursları