meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

En Düşük Emekli Maaşına Ek Ödeme!

Milyonlarca emekli vatandaş aldıkları emekli aylıkları ile geçinemediklerini ifade ederken bankalar özel promosyon kampanyaları başlattığını duyurdu. İşte, emekli promosyon ödemelerine ilişkin gelişmeler...

EKONOMİ 3.08.2023 10:37:00 0
En Düşük Emekli Maaşına Ek Ödeme!

Emekli promosyon ödemeleri ne kadar oldu soruları yanıt ararken emekli promosyonları kapsamında birçok banka müşterilerine çeşitli teklifler sunuyor. Bu doğrultuda Ağustos ayına günler kala bankalar yeni tekliflerini tek tek duyurdu. Bazı bankalar emekli müşterilere özel olarak 5 bin liraya kadar nakit ödemeler ve hatta 10 bin liraya varan promosyon fırsatları sunuyor. İşte emeklilere yönelik promosyon detayları... 

BANKALAR ARASINDA REKABET

Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zam ve emekli sayısının EYT emeklileri ile birlikte 16 milyonu aşması, bankalar arasındaki rekabetin artmasına neden oldu. Emekli maaşlarını kendi şubelerinden ödemek isteyen bankalar, emekli müşteri sayısını artırmak ve daha fazla tercih edilmek için reklam kampanyalarını ve promosyon tekliflerini artırdı. Temmuz ayı itibariyle emekli maaşlarına yapılan zam, bankalar arasındaki promosyon yarışını daha da kızıştırdı. Bankalar, emekli müşterilere yönelik sunulan cazip promosyonlarla müşteri çekmeye odaklandı. Peki, emekli promosyonları ne kadar?

BANKALAR NE KADAR PROMOSYON ÖDEYECEK?

Emekli vatandaşların sayısının artması ve maaşlara zam gelmesi ile birlikte iştahı kabaran bankaların emeklilere verdiği promosyonların, temmuz emekli maaşına göre güncellenmesi bekleniyor. Şuan 10 bin liraya varan promosyon veren bankalar mevcut. Emeklilere ne kadar promosyon verilecek? Öte yandan memur ve emeklilerin zamları da gündemde. TGRT Haber’de ekonomist Burak Köseoğlu, “10-15 bin lira arasında bankalarda promosyon bekliyorum” dedi.

Temmuz ayında alınan zam kararı ile birlikte maaşlar artarken kamu ve özel bankaların emeklilere verdiği promosyonların, temmuz emekli maaşına göre güncellenmesi bekleniyor. Özel bankalarda ise rekabet sürüyor. Çeşitli bankalar, emekli müşterilere cazip teklifler ve yüksek promosyon fırsatları sunarak dikkat çekmeye çalışıyor. Bazı bankalar, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine 10 bin liraya kadar varan promosyonlar sağlıyor. Peki, banka promosyonu kimlere veriliyor, neye göre hesaplanıyor? Emekliler ne kadar promosyon istiyor? TGRT Haber’de ekonomist Burak Köseoğlu, 10 bin lira altında emekli maaşı alanların yüzde 85-90 oranında olduğuna dikkat çekerek “10-15 bin lira arasında bankalarda promosyon bekliyorum” dedi.

PROMOSYON TUTARI DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR

Bankaların emeklilere verdiği promosyonlar, emekli maaşı tutarına göre değişiyor. Genellikle, emekli maaşı 10 bin liranın altında olanlara daha yüksek promosyonlar veriliyor. Promosyon miktarı, emekli maaşı tutarı dışında, emeklinin bankadaki hesap hareketlerine, kredi kullanımına ve diğer faktörlere göre de değişebilir.

Emekli promosyonları, emeklilerin banka seçiminde önemli bir rol oynayabilir. Emekli promosyonlarını karşılaştırarak, emekliler kendileri için en uygun promosyonu seçebilirler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Düşük Emekli Maaşına Ödeme!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.5° / 19.5°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin