meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

En iyi Zooey Deschanel filmleri

Zooey Deschanel, 17 Ocak 1980 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde doğmuş bir aktris, şarkıcı ve şarkı yazarıdır.

AKTUEL 14.07.2023 14:03:00 0
En iyi Zooey Deschanel filmleri

Oyunculuk kariyerindeki çıkışını "Almost Famous" ve "Elf" gibi filmlerle yapmıştır. Daha sonra "500 Days of Summer", "Yes Man", "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy" gibi yapımlarda da önemli roller üstlenmiştir. Müzik kariyerine "She & Him" adlı folk-pop ikilisi ile başlayan Deschanel, şarkıcı ve şarkı yazarı olarak da başarılı bir şekilde kendini göstermiştir. Kendi bestelerini yapmış ve seslendirmiştir. Müzikal yetenekleriyle de dikkat çeken Deschanel, hem solo projelerde hem de diğer sanatçılarla işbirlikleri yapmıştır. Zooey Deschanel oynadığı filmlerden bazıları aşağıdaki gibidir.

  • Almost Famous (2000): Deschanel, bu drama filmde Anita Miller karakterini canlandırmıştır. Film, 1970'lerin rock müzik sahnesinde geçer ve bir genç gazetecinin rock grubu ile olan deneyimlerini anlatır. Deschanel, filmdeki performansıyla dikkat çekmiştir.
  • Elf (2003): Bu komedi filmi, Will Ferrell'in başrolünde olduğu ve Zooey Deschanel'in Jovie karakterini canlandırdığı bir yapım olarak bilinir. Film, bir insan olan Buddy'nin Kuzey Kutbu'ndan New York'a gelip Noel'in ruhunu yeniden canlandırma çabalarını konu alır. Deschanel, filmdeki rolüyle sevimli ve romantik bir karakteri başarıyla canlandırmıştır.
  • (500) Days of Summer (2009): Bu romantik komedi-drama filmde Summer Finn karakterini oynamıştır. Film, aşkın karmaşıklıklarını anlatır ve başkarakter Tom'un Summer'a olan aşkını anlatır. Deschanel, filmdeki performansıyla övgü almıştır. Dolayısıyla Zooey Deschanel en iyi filmleri arasında yer almaktadır.
  • The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005): Bu bilim kurgu-komedi filmi, Douglas Adams'ın aynı adlı kitabından uyarlanmıştır. Deschanel, filmde Trillian karakterini canlandırmıştır. Film, dünyanın yok edilmesinin ardından başlayan galaktik maceraları konu alır.
  • The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007): Deschanel, bu Western filmde Dorothy Evans karakterini oynamıştır. Film, Amerikan efsanevi figürü Jesse James'in yaşamının son dönemlerini ve ona ihanet eden Robert Ford'un hikayesini anlatır.
  • Bridge to Terabithia (2007): Bu fantastik-drama filmde öğretmen Leslie Burke olarak yer almıştır. Film, iki genç arkadaşın hayal güçleriyle oluşturdukları gizli bir dünyaya olan maceralarını anlatır.
  • Yes Man (2008): Bu komedi filmi, Jim Carrey'in başrolünde olduğu ve Zooey Deschanel'in Allison karakterini canlandırdığı bir yapım olarak bilinir. Film, hayatında her şeye "evet" demeye başlayan bir adamın yaşadığı komik olayları konu alır. Ünlü oyuncu, filmdeki rolüyle sevimli ve enerjik bir karakteri canlandırmıştır. En iyi Zooey Deschanel filmlerinden
  • The Happening (2008): Bu gerilim filmi, Zooey Deschanel'in Alma Moore karakterini oynadığı bir yapım olarak bilinir. Film, doğanın insanlara karşı dönüşen gizemli bir saldırıyı konu alır.
  • Our Idiot Brother (2011): Deschanel, bu komedi filmde Natalie karakterini canlandırmıştır. Film, naif ve iyi niyetli bir adam olan Ned'in kardeşleriyle olan ilişkilerini ve onların hayatlarına etkisini konu alır.

Zooey Deschanel, hem oyunculuk yeteneği hem de müzikal yetenekleriyle dikkat çeken bir isimdir. Sahne varlığı, sevimli ve etkileyici tarzıyla izleyicilerin ilgisini çekmektedir. Ayrıca samimi kişiliği ve mizah anlayışıyla da tanınır. Deschanel, kariyeri boyunca birçok ödül ve adaylık elde etmiş ve izleyiciler arasında büyük bir hayran kitlesi edinmiştir. Zooey Deschanel son filmi ise “Dreamin' Wild” şeklindedir.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Zooey Deschanel filmleri

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim