meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erdoğan, Doğu Karadeniz Ziyaretlerini Başlattı: 16 Şubat'ta Rize'de!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde gerçekleştireceği seçim mitingleri için harekete geçiyor.

Erdoğan, Doğu Karadeniz Ziyaretlerini Başlattı: 16 Şubat

Erdoğan'ın 16 Şubat Cuma günü Rize'ye yapacağı ziyaretle başlayacak olan programı, bölgedeki seçim çalışmalarını hızlandıracak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de düzenleyeceği mitingin yanı sıra, AK Parti'nin Rize'deki belediye başkan adaylarıyla bir araya gelecek ve 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için stratejileri ele alacak. Ayrıca, Rize'de aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanlarıyla da bir araya gelmesi bekleniyor.

Erdoğan'ın Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki miting programı şu şekilde: 16 Şubat'ta Ordu ve Giresun'da mitingler düzenleyecek, akşamı Rize'ye geçecek ve 17 Şubat'ta Rize'de miting yapacak. Ardından 18 Şubat'ta Trabzon'da bir miting planlayan Erdoğan, programını tamamlamak üzere Ankara'ya dönecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki bu ziyaretleri, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti'nin bölgedeki seçim stratejisini belirlemesi açısından büyük önem taşıyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Arhavi'de Kavak-Konaklı Köprüsü Girişi Genişletme Çalışmaları Tamamlandı

2

Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Karadeniz Bölgesi Finalleri'nde Büyük Başarı Kazandı

3

Arhavi'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkusu: KB-49 Sahil Güvenlik Botu Ziyarete Açıldı

4

Geleceğin Mühendisleri Deneyap Atölyelerinde Yetişecek

5

Trabzon’da Kadın İstihdamı Artıyor: Ayasofya El Sanatları Merkez Kursları