meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erol Haydar Pekşen Yeniden CHP Yomra İlçe Başkanı Seçildi

CHP Yomra İlçe Başkanlığı'nın 1. Olağanüstü Kongresi Gerçekleşti

Erol Haydar Pekşen Yeniden CHP Yomra İlçe Başkanı Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yomra İlçe Başkanlığı'nın 1. Olağanüstü Kongresi, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongreye CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Yavuz, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomra Belediye Meclis Üyeleri ile il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Kongrede tek aday olarak seçimlere giren Erol Haydar Pekşen, yeniden başkanlığa seçildi. Pekşen ve yeni yönetimini tebrik eden CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, çalışmalarında başarılar diledi. Suiçmez, yaptığı konuşmada, "Seçim sürecindeki emeklerinden ötürü önceki İlçe Başkanımız Galip Pekşen ve yönetimine teşekkür ederiz," dedi.

CHP Yomra İlçe Başkanlığı'nın yeni dönemine yönelik umutlu mesajlar veren katılımcılar, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ilçede CHP’nin daha da güçlenmesi için çalışacaklarını ifade ettiler.

Erol Haydar Pekşen, başkanlığa yeniden seçilmesi dolayısıyla yaptığı konuşmada, "Bana ve ekibime duyulan güven için teşekkür ederim. Yomra'nın sorunlarını çözmek ve halkımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışacağız," dedi.

Kongrede ayrıca CHP'nin Yomra'daki çalışmalarının değerlendirildiği ve geleceğe yönelik planların tartışıldığı belirtildi. Katılımcılar, partinin ilçedeki etkinliğini artırmak için daha fazla çaba göstereceklerinin altını çizdiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi