meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erzurum 9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Erzurum'un güvenliğini sağlamak için gece gündüz görevlerini yerine getiren kolluk kuvvetlerine destek ve teşekkürler devam ediyor.

Erzurum 9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı

Bu kez Erzurum 9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı. Başkan Sekmen, Tümgeneral Algan'a nazik ziyareti için teşekkür ederek, güvenlik güçlerinin ülkenin ve şehrin güvenliği için gösterdiği fedakarlığı takdir etti. Başkan Sekmen, şunları dile getirdi: "Paşamıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle güvenliğimiz için canı pahasına mücadele eden tüm kolluk kuvvetlerimize kıymetli vazifelerinde güç, kuvvet diliyorum."

Tümgeneral Algan ise ziyaret sırasında şehrin güvenliği için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirterek, işbirliği ve dayanışma mesajları verdi. Bu tür ziyaretler, askeri ve sivil kurumlar arasındaki işbirliğinin önemini bir kez daha vurguluyor.

Erzurum halkı, şehirlerinin güvenliği için özveriyle çalışan kolluk kuvvetlerine minnettarlıkla bakmaya devam ediyor. Bu tür ziyaretler, bu minnettarlığı ifade etmenin bir yolu olarak önemli bir rol oynamaktadır.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Arhavi'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkusu: KB-49 Sahil Güvenlik Botu Ziyarete Açıldı

2

Geleceğin Mühendisleri Deneyap Atölyelerinde Yetişecek

3

Trabzon’da Kadın İstihdamı Artıyor: Ayasofya El Sanatları Merkez Kursları

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Huzur Operasyonu: Uzungöl'de Dilenci Denetimi

5

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kaçak Yapılaşmaya Karşı Mücadeleye Destek Veriyor