bonus veren sitelercasino siteleri

Erzurum Belediyesi Karla Mücadelede Gece Gündüz Çalışıyor

Erzurum'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Erzurum Belediyesi Karla Mücadelede Gece Gündüz Çalışıyor

Ekipler, kentin tüm bölgelerinde kar temizleme, tuzlama ve solüsyonlama çalışması yapıyor. Kar kalınlığının yer yer 20 santimetreyi bulduğu kentte, ekipler cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.Ekipler ayrıca, araç park yerlerini, yaya kaldırımlarını ve toplu taşıma duraklarını da kardan temizliyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarının aralıksız süreceğini bildirdi.

Erzurumlulardan karla mücadele ekibine teşekkür

Erzurumlular, belediye ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını takdir ediyor. Vatandaşlar, belediye ekiplerinin mesai mefhumu gözetmeksizin, kentte rahat ve konforlu ulaşım için çalıştığını söyledi.

Bir vatandaş, "Erzurum'da kar yağışı etkili oluyor. Belediye ekipleri de karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekiplerin çalışmalarını takdir ediyoruz. Kar yağışının ardından kentte ulaşım sorunsuz bir şekilde sağlanıyor" dedi.

Bir başka vatandaş ise, "Erzurum'da kar yağışı nedeniyle yollar karla kaplandı. Belediye ekipleri, yollara tuzlama ve solüsyonlama çalışması yaparak, ulaşım sorununun yaşanmasını önledi. Ekiplere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Kamilet Restoran ve Otel’in Görkemli Açılışı Gerçekleştirildi

2

Emanet 689. Bölüm İzle! Emanet yeni bölüm full izle! Emanet son bölüm tek parça izle

3

Fenerbahçe'den Türk Bayraklı Mourinho paylaşımı

4

Uzmanlar bugün yapılan Liselere Geçiş Sınavı’nı (LGS) değerlendirdi.

5

Teşkilat 110. Bölüm: Heyecan Dorukta! Yeni Bölümde Neler Olacak?