meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek ve Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar'dan İşbirliği ve Samimiyet Örneği

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek ve Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, sosyal medyada paylaşılan samimi bir fotoğraf karesiyle dikkat çektiler.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek ve Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar

İkili, şehirlerine hizmet etme konusundaki ortak tutkularını ve işbirliği ruhunu gösteren bu anın ardından gülümsemeleriyle tüm Erzurum halkını etkiledi.

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saha çalışmaları sırasında Genel Müdürleri Remzi Ertek ile bir araya geldikleri anı paylaştı. Başkan Uçar, paylaşımında şunları dile getirdi: "Remzi Ağabeyimle mola verdik. ESKİ Genel Müdürümüz Remzi Ertek ile saha çalışmalarımız esnasında yorulunca gölge bir yer bulup bir su molası verdik. Şehrimize yıllardır belediyecilik alanında büyük hizmetlerde bulunmuş olan büyüğümüze hayırlı ömürler diliyoruz."

Bu samimi an, Erzurum'da kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesine olanak sağlayan işbirliği ve dayanışmanın bir yansıması olarak görülüyor. İkili, Erzurum şehrine olan bağlılıkları ve toplumlarına katkıda bulunma istekleriyle biliniyor.

Remzi Ertek ve Mahmut Uçar'ın bu pozitif ve işbirlikçi tavırları, yerel yönetimlerin halka daha iyi hizmet verme amacı doğrultusundaki çabalarını vurguluyor. İlerleyen günlerde de bu tür işbirliği ve dayanışma örneklerinin Erzurum'da daha da artması bekleniyor.


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

2

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

3

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

4

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı

5

Adalar'da 43 akülü araç toplatıldı