meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erzurum Jandarması, PKK/KCK Propagandası Yapan 5 Şüpheliyi Yakaladı

06-07 Ekim Kobani olaylarının yıldönümü dolayısıyla eylem ve etkinliklere katılabileceği değerlendirilen şahıslara yönelik eş zamanlı bir operasyon düzenledi.

Erzurum Jandarması, PKK/KCK Propagandası Yapan 5 Şüpheliyi Yakaladı

Operasyon, sosyal medya üzerinden PKK/KCK silahlı terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 5 şüphelinin yakalanmasıyla sonuçlandı.

Erzurum'un merkezi ve ilçelerinde gerçekleşen operasyonlar, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirildi. PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaptıkları tespit edilen 5 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarma tarafından yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, Kobani olaylarının yıldönümünde yaşanabilecek herhangi bir halk güvenliği tehdidine karşı kararlılıkla hareket ederek, terör propagandası yapan şahıslara yönelik bu tür operasyonların devam edeceğini belirtti.

Operasyon, bölgede halk güvenliğini sağlama ve terör örgütlerine karşı mücadeleyi sürdürme konusundaki güçlü kararlılığın bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi