Erzurum Kitap Fuarında Sevda Türküsev Söyleşisi Büyük İlgi Gördü

Erzurum’da düzenlenen Doğu Anadolu 7. Kitap Fuarı, kültür ve edebiyat tutkunlarını bir araya getirmeye devam ediyor. Fuar kapsamında yazar Sevda Türküsev’in katıldığı söyleşi, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

KARADENİZ 24.11.2025 11:39:00 0
Erzurum Kitap Fuarında Sevda Türküsev Söyleşisi Büyük İlgi Gördü

Söyleşide eserleri ve edebiyat yolculuğunu paylaşan Türküsev, katılımcılarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Etkinlik, şehirdeki kültürel atmosferi zenginleştiren buluşmalardan biri olarak dikkat çekti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, söyleşi hakkında yaptığı açıklamada, “Şehrimizin kültür iklimine değer katan bu buluşmalar, Erzurum’un ilim ve irfan yolculuğunu daha da güçlendiriyor. Hemşehrilerimizi de Fuarımızın zengin atmosferine davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Doğu Anadolu 7. Kitap Fuarı, farklı yazarların katılımıyla Erzurum’da kültür ve edebiyatın buluşma noktası olmayı sürdürüyor. Fuar, ziyaretçilerine kitapları yakından tanıma ve yazarlarla bir araya gelme fırsatı sunuyor.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Pazartesi 18.8 ° / 11.8 °
Salı 14.7 ° / 10.1 °
Çarşamba 20.1 ° / 10.7 °