meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erzurum Palandöken'in Logosu Değişti!

Alınan bu kararla birlikte Palandöken’in ikonikleşmiş logosuda değişiyor. Yeni logoda, Kardelen çiçeğinden ilham alınırken Palandöken'in dört mevsim etkileyici ve çekici bir turizm merkezi olduğuna da vurgu yapılıyor.

Erzurum Palandöken

Erzurum Güncel- Palandöken Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi tek bir çatı altında birleşmeye gitmesinin ardından Paşandöken’in logosu da değişti. Oluşturulan yeni logo Palandöken ve Palandöken 2 markalarını simgelerken aynı zamanda marka statüsünü güçlendirmeyi ve gelişim hedeflerine uygun bir görünüm yaratıyor.

Tasarımı itibariyle birleşim felsefesini temsil eden logo, elleri kullanarak Palandöken markasını dünyanın dört bir yanında ifade etmek, birleşim ve dayanışma kavramlarını vurgulamak için güçlü bir sembolizm taşıyor.

Eller Palandöken’i temsil edecek

Yeni logo, gözlerin kapatılıp kolların dirsekleri kırmadan başın üzerine doğru uzatıp iki elin dışa doğru açılarak sağ eli sol elin üstünde konumlandırılmasıyla oluşturuluyor. Bu hareketle birlikte insanları ellerini kullanarak Palandöken'i temsil edebilecekler ve birleşim anında ortaya çıkan dağ silüetiyle Palandöken'e gönderme yapabilecek ve aynı zamanda birleşme arzusuna da gönderme yapabilecekler.

Kardelen detayı

Mor renk ton seçiminin kullanıldığı logoda temel amaç ise, Kardelen çiçeğine gönderme yaparak, Palandöken'in dört mevsim etkileyici ve çekici bir turizm merkezi olduğuna dikkat çekmek.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor