meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Pençe-Kilit Harekâtı Gazisi Tolga Özberk'i Ziyaret Etti

Erzurum Valisi Sayın Mustafa Çiftçi, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde yaralanan Piyade Uzm. Çvş. Tolga Özberk'i evinde ziyaret etti.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Pençe-Kilit Harekâtı Gazisi Tolga Özberk

Erzurum Valisi Sayın Mustafa Çiftçi, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde yaralanan Piyade Uzm. Çvş. Tolga Özberk'i evinde ziyaret etti.

Vali Çiftçi, Özberk'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Özberk'in kahramanlığı ve fedakarlığı için teşekkür eden Vali Çiftçi, "Sizler vatanımızın bekası için canınızı ortaya koyuyorsunuz. Biz de sizlere minnettarız. Devletimiz her zaman gazilerinin ve ailelerinin yanındadır." diye konuştu.

Vali Çiftçi, yaralı askerimizin durumunun ilgili kurumlar ile koordine halinde hassasiyetle takip edilmesi yönünde talimat verdi.

Ziyarette Vali Yardımcımız Mustafa Berk Çelik, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Serkan Akbaba, İl Müftüsü Rüstem Can, İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut da hazır bulundu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi