meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, şehirdeki Oto Tamirciler, Demirciler ve Keresteciler Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, esnafın çalışmalarını yakından inceledi ve onlarla samimi bir şekilde sohbet etti.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

Ziyaret sırasında Vali Çiftçi, Marangoz ustalarıyla özel olarak bir araya geldi ve onlara ilham veren bir mesaj iletti. Vali Çiftçi, "Zekeriyyâ aleyhisselâm marangozlukla geçimini temin etmiştir. Sizler de peygamber mesleğini icra ediyorsunuz." dedi. Bu sözler, esnafın önemli işler yaptığına ve topluma katkı sağladığına dair bir vurgu niteliğindeydi.

Demirci esnafının imalathanelerini gezen Vali Mustafa Çiftçi, demircilerin zorlu işlerini takdir ederek, "Esnaf olarak en ağır işi yapan mesleklerden birini icra ediyorsunuz. O nasırlı ellerle, demire şekil verdiğiniz gibi, ekonomiye de büyük katkı sağlıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Vali Çiftçi, ziyaretine Keresteciler Sitesi'nde devam ederek ağaç ustalarıyla sohbet etti. Burada da Vali Çiftçi, sanatkârlara övgüler yağdırarak, "Ülkemizin ve yaşadığımız ilin ekonomik anlamda bel kemiği olan siz sanatkârlarımızın, üreticilerimizin talepleri; bizlerin en öncelikli meselesidir." dedi.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'nin esnaf ziyareti, şehirdeki sanayi sektörünün ve el emeği mesleklerin önemini bir kez daha vurguladı. Vali Çiftçi'nin esnafı ziyareti, yerel ekonominin canlılığını ve esnafın topluma katkısını ön plana çıkardı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Arhavi'de Kavak-Konaklı Köprüsü Girişi Genişletme Çalışmaları Tamamlandı

2

Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Karadeniz Bölgesi Finalleri'nde Büyük Başarı Kazandı

3

Arhavi'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkusu: KB-49 Sahil Güvenlik Botu Ziyarete Açıldı

4

Geleceğin Mühendisleri Deneyap Atölyelerinde Yetişecek

5

Trabzon’da Kadın İstihdamı Artıyor: Ayasofya El Sanatları Merkez Kursları