meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erzurum'da Av Tüfeği Kazası Sonucu Genç Hayatını Kaybetti

Erzurum'un Kurtuluş Mahallesi'nde meydana gelen trajik bir olayda, av tüfeğiyle oynayan bir genç, arkadaşını kazara vurarak hayatını kaybetmesine neden oldu.

Erzurum

Olay, 18 yaşındaki Muhammet Emin S.'nin yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı.

21 yaşındaki Mehmet Akif A. ve Muhammet Emin S., bir işyerinde eşyaları toplarken, gördükleri av tüfeğini inceleme fırsatı buldular. Ancak bu anı dikkatsizlikleri sonucu felakete dönüştü. Mehmet Akif A., av tüfeğinin tetiğine kazara dokununca tüfek ateş aldı ve çıkan saçmalar, Muhammet Emin S.'nin boynuna isabet etti.

Olayın ardından hemen sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Ancak sağlık görevlileri, Muhammet Emin S.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayın şokunu yaşayan Muhammet Emin S.'nin babası da fenalaştı.

Muhammet Emin S.'nin cenazesi otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı, Mehmet Akif A. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu trajik olay, dikkatsizce oynanan av tüfeğiyle oynamanın ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha hatırlatıyor. Yetkililer, tüfeklerin güvenlik kurallarına uygun şekilde saklanması ve kullanılması gerektiğini vurguluyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı