meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erzurum'da "Depreme Dirençli Kentsel Dönüşüm" Çalıştayı ve İmza Töreni Gerçekleştirildi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin deprem gerçeğine karşı çözüm arayışlarına önemli bir adım atarak "Depreme Dirençli Kentsel Dönüşüm Stratejisi"ni başlattı.

Erzurum

Bu kapsamda düzenlenen çalıştayın ardından, Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in kaleminden çıkan "Arazi Yönetimine Dayalı Kentsel Dönüşüm Stratejisi" adlı kitabın imza töreni gerçekleştirildi.

Çalıştay ve imza töreni, Erzurum'un önemli hemşehrilerinin katılımıyla gerçekleşti. Şehrin deprem riskine karşı alınacak önlemleri ve kentsel dönüşüm stratejilerini ele alan etkinlik, insan merkezli ve çevreye duyarlı bir yaklaşımla şehrin geleceğine ışık tutmayı hedefledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, törende yaptığı konuşmada, "Merkezine insanı koyan, yeryüzünün dengesine müdahale etmeyen, şehirlerimizi korumanın yanında çocuklarımız için çok daha yaşanabilir, dünyaya örnek olacak şehirlerin amaçlandığı bu çalıştayın geleceğin kentini 'Depreme Dirençli' bir planlama ve hayata geçirme hususunda bir dönüm noktası olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor