meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erzurum'da Gençlerin Potansiyelleri Keşfediliyor: "Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor"

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor" projesi kapsamında, Koruma ve Bakım Altındaki Gençler için önemli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Erzurum

Konaklı Kayak Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da katılarak gençlerle bir araya geldi.

Etkinlikte konuşan Bakan Göktaş, gençlerin potansiyellerini keşfetmek ve profesyonel kayak sporu alanında kendilerini ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı. Erzurum'un milli iradenin sarsılmaz kalesi olduğunu belirten Bakan Göktaş, gençlerin azim ve kararlılığının her daim güç verdiğini ifade etti.

Bakan Göktaş, "Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor" projesinin, gençlerin sporcu olarak yetişmeleri açısından büyük bir anlam ifade ettiğini dile getirdi. Projede koruma ve bakım altındaki gençlere destek olduklarını belirten Bakan, sadece spor alanında değil, kültür, sanat, teknoloji ve bilişim gibi alanlarda da gençlerin gelişimlerini desteklemeye devam edeceklerini söyledi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

2

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

3

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?

4

Avusturya Kadrosu 2024! Avusturya Millî Futbol Takımı/Oyuncuları kim, hangi takımda oynuyorlar?

5

Arnautoviç kim, Arnavut mu, Müslüman mı, hangi takımda oynuyor?