meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erzurum'da Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Erzurum'da hava durumu bugün için değişiyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Erzurum'da gök gürültülü sağanak yağışların beklediği bildirildi.

Erzurum

Bölge genelinde hava parçalı ve az bulutlu olarak başlayacak, ancak öğle saatlerinden itibaren özellikle Erzincan, Ardahan ve Erzurum'un kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olarak şiddetli sağanak yağışlarla birlikte gök gürültüsü de görülebilir. Bu hava koşulları, bölgedeki yerel olarak etkili yağışların habercisi olarak gösteriliyor.

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, rüzgâr kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklıklar ise şu şekilde: Erzincan'da 33, Iğdır'da 30, Bayburt ve Ağrı'da 29, Erzurum'da 28, Ardahan ve Kars'ta 25 derece olarak tahmin ediliyor.

Vatandaşlar, beklenen yağışlı hava koşullarına karşı dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyarılıyor. Seyahat edeceklerin de hava durumu güncellemelerini takip etmeleri öneriliyor.

Meteoroloji yetkilileri, halkın hava durumu tahminlerini yakından izlemesi ve güvenilir kaynaklardan bilgi alması gerektiğini vurguluyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi