meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erzurum'da okullar bugün ve yarın tatil mi oldu 6-7 Şubat Erzurum Valiliği kar tatili açıklaması

ERZURUM için kar tahmini tuttu ve meteoroloji saatlik hava durumu tahminini duyurdu. Buna göre Erzurum'da dün başlayan kar yağışı yarın da yer yer etkili olacak.

6.02.2024 08:36:00 0
Erzurum

ERZURUM için kar tahmini tuttu ve meteoroloji saatlik hava durumu tahminini duyurdu. Buna göre Erzurum'da dün başlayan kar yağışı yarın da yer yer etkili olacak. Öğrenciler ise Erzurum Valiliği'nden gelecek kar tatili açıklamasını bekliyor. Peki yarın yani 6 Şubat salı günü Erzurum'da okullar tatil oldu mu?


ERZURUM hava durumu için tahminler tuttu ve kar yağışı Erzurum'da etkisini göstermeye başladı. Saatlik hava raporlarına göre kar yağışı Erzurum'da devam edecek. 2. yarıyıla bugün başlayan öğrenciler ise merakla bekliyor. Kar yağışı nedeniyle Erzurum'da okullar tatil olur mu, sömestr tatili uzar mı?Erzurum'da kar tatili haberinin gelmesi için gözler Erzurum Valiliği'nden gelecek tatil açıklamasına çevrildi. Henüz gelen resmi bir açıklama yok. Detay geldikçe haberimiz güncellenecek. 

 Pazartesi günü 2 ilde eğitime kar engeli

Bingöl’ün Karlıova Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "İlçemiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle, Karlıova ilçemiz merkez ve köylerin tamamı, 5 Şubat Pazartesi günü tatil edilmiştir. Ayrıca engelli ve kamu çalışanları da idari izinli sayılacaktır” denildi.

 

VAN

Saray Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim çerçevesindeki tüm okullarımızda eğitime gün süre ile ara verilmiştir" denildi. 

Özalp Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve meydana gelebilecek buzlanma olayları nedeniyle; 5 Şubat 2024 Pazartesi günü taşımalı eğitim çerçevesinde tüm okullarımızda eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

Son dönemde soğuk havalar ve yağışlar etkili oluyor. Özellikle büyük kentlerde yaşayan vatandaşlar yağışlı havaların olduğu günlere dikkat ediyor. 5 Şubat Pazartesi hava durumu raporları vatandaşlar tarafından kontrol ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) günlük ve haftalık olarak hava durumu raporlarını paylaşıyor.

6  Şubat salı hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Karadeniz, (Malatya hariç) Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

İstanbul'a kar ne zaman yağacak?

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından İstanbul için yaptığı açıklamada kar yağışı için yeni tarih verdi. Şen, Kendisinin "İstanbul'a kar yok, yağmayacak da" şeklinde bir açıklaması olmadığını belirtti.

Prof. Dr. Şen İstanbul'a kar yağışı tahminini, "Şubat yarısından sonra hatta mart başı bile yağabilir. Sorun gelen sistemlerde yağışın yanında sıcaklığın da 4 derecenin altına düşmesi. Bu gerçekleşirse yağacaktır" ifadelerini kullandı. 


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23° / 17.7°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret