Erzurum’da Sabah Saatlerinde Cinayet: Kadını Vurdu, Ardından İntihar Etti
Erzurum’un Yakutiye ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda bir erkek, önce bir kadını silahla vurdu, ardından aynı silahla intihar etti.
Olay, saat 07.15 sıralarında Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi’nde, Nenehatun Durağı karşısındaki bir sitenin bahçesinde yaşandı. Görgü tanıklarının ifadesine göre kimliği henüz belirlenemeyen bir erkek, yanında bulunan kadına peş peşe ateş açtı. Kadın ağır yaralanırken, saldırgan daha sonra silahı kendisine doğrultarak ateş etti.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini, saldırganın ise ağır yaralı olduğunu belirledi. Yaralı şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Rize Ziraat Odası Başkanı Arslan" Beleşten Prof Oldular"

Denizli Acil Durum Hastanesi İçin Ulaşım Yolları Tamamlandı
Rizeliler İstanbul’daki Sıcak Evleri Rimer ’in İftarında Buluştu
Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı
Aydın Büyükşehir’den Davutlar’a 3,3 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı
Alvar Ailesinde Mart Ayı Hüzünle Anılıyor
Başkan Dökmeci’den Personeline Bayram Müjdesi: 5 Bin Liralık İkramiye
Sakarya’da Sağlık Camiası 14 Mart’ta İftarda Buluştu
Cizre’de Miniklerden Ramazan Dayanışması
Batman’da Üç Katlı Binada Yangın Paniği
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °
