meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

ESAV Yönetiminden Başkan Özakalın’a Erzurum Günleri Ziyareti

Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV), Erzurum Günleri etkinliği için ETSO Başkanı Saim Özakalın'ı ziyaret etti.

ESAV Yönetiminden Başkan Özakalın’a Erzurum Günleri Ziyareti

Erzurum, 2. Yüzyıl Cumhuriyeti Kutlamalarına Ev Sahipliği Yapacak

Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) Başkanı Veysel Karani Aksungur, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi olan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın'ı ziyaret etti. ESAV Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı bu önemli ziyarette, 9. Erzurum Günleri etkinliği hakkında detaylar paylaşıldı.

Başkan Aksungur, 5-8 Ekim 2023 tarihleri arasında Ankara Altınpark Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek olan 9. Erzurum Günleri etkinliği hakkında Başkan Özakalın'a ayrıntılı bilgi verdi. Etkinliğin sloganı olan "Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında Cumhuriyetin Temellerini Atan Şehir, Cumhuriyetimizin Başkentiyle Buluşuyor" altında, Erzurum'un köklü tarihini ve kültürünü kutlamak için büyük bir çaba harcadıklarını ifade etti.

Başkan Özakalın, ESAV'ın Erzurum'un tanıtımı için yürüttüğü önemli çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, Erzurum'un her alanda hak ettiği konuma ulaşabilmesi için elbirliğiyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Aynı zamanda ziyaretin anısına ESAV Başkanı Aksungur'a, ETSO Tarihi Kitabı'nı hediye etti.

Erzurum Günleri etkinliği, şehrin zengin kültürel mirası ve tarihi dokusunu Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirlerine tanıtma fırsatı sunacak. Bu büyük etkinliğin, Erzurum'un önemli bir tarih ve kültür merkezi olduğunu göstermek için büyük bir adım olduğu belirtiliyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Başkan Genç, Elektrikli Otobüsü Sürerek Test Etti

2

Bu Akşam Hangi Maçlar var? Bugünkü maçlar 29 Haziran 2024

3

Pazar Günü TV’de Neler Var? Star TV, Kanal D, TV8, ATV, TRT 1, Now TV 30 Haziran Show TV Yayın Akışı

4

Artvin-Yusufeli yolunda çökme yaşanan tünel ulaşıma kapatıldı

5

Meteoroloji'den 5 ilçeye uyarı