Eskişehir’de polis uygulamasında 328 kişi ve 142 araç kontrol edildi
Uygulamada kayıp 1 kişi bulundu, yoklama kaçağı 2 kişiye tebligat yapıldı, 8 araca cezai işlem uygulandı.
Eskişehir'de polis ekiplerince gerçekleştirilen uygulamada 328 şahıs ve 142 araç sorgulanırken, 8 araca cezai işlem uygulandı.
Edinilen bilgilere göre, dün akşam saat 21.30 ila 23.00 saatleri arasında polis ekiplerince asayiş ve trafik uygulaması yapıldı. Cumhuriye Mahallesi Hatboyu-1 Caddesi'nde 23 ekip ve 66 personelin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada 328 şahıs ile 142 araç sorgulandı. Yapılan kontroller sonucunda; kayıp olarak aranan 1 şahsa gerekli tutanak tanzim edilirken, yoklama kaçağı 2 şahsa gerekli tebligat yapılıp, 8 araca cezai işlem uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için denetimlerimiz kararlılıkla devam edecektir" denildi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
Eskişehir’
polis
uygulamasında
kontrol
edildi
Tekirdağ’da 17 Bin 815 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

Türkiye, E-İhracatta Yeni Güç Merkezi Oluyor
Tunceli’de Şehit Mezarları İçin Bakım ve Onarım Seferberliği Başlatıldı
Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Stantları Ramazan’da da Açık
Kanseri Yenen Almira İçin Tuzla’da 22 Mart’ta Balonlarla Kutlama
Muğla’da Kadınlar Erkeklerden Daha Uzun Yaşıyor
Talas’ta İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi Anma Programı Duygu Dolu Anlara Sahne Oldu
TDT Aksakallar Konseyi Başkanı Yıldırım: "Orta Koridor, Asya ile Avrupa’yı Birleştiren Stratejik Bir Transit Merkezi"
Kayseri’de Ramazan’da Tok Tutan Karışım Vatandaşların İlgi Odağı Oldu
Bafra’da Elektrik Panosunda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Perşembe
11 ° / 2.9 °
Cuma
10.7 ° / 3.8 °
Cumartesi
12.8 ° / 4.1 °
