meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Ev Almak İsteyenlere Müjde!

Ev alacaklara müjdeli haber. TOKİ tarafından uygun fiyattan ev alım fırsatı başladı. TOKİ 42 ilde yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ile konut satışlarını o tarihte başlatıyor.

Ev Almak İsteyenlere Müjde!

Ev sahibi olmak isteyenleri sevindirecek haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, ev sahibi olmak isteyenlere uygun fiyattan konut satışı başlıyor. TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre, 42 ilde konut satışları başlayacak ve bu satışlar yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ile yapılacak.

AÇIK ARTIRMA 1 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

TOKİ'nin satışa sunduğu 182 konutun açık artırması, 1 Ağustos günü saat 10.30'da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacaktır. Buna ek olarak, www.emlakmuzayede.com.tr internet sitesinden de teklif verilebilecek.

Türkiye'nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konutlara yüzde 25 peşinat ve 120 ay vadeli ödeme seçenekleri ile sahip olma şansı tanıyor. Bu ekonomik teklif, Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülen açık artırma bankacılık hizmetleri vesilesi ile gerçekleştirilecektir.

 


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor