Tarih: 26.05.2023 15:55

FATURA Düşürmenin Gizli Yolu!

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemlerde artan enerji fiyatlarından etkilenen elektrik faturası tutarları da yükseldi. Elektrik tüketiminin bilinçli kullanılması konusunda uyarı yapan uzmanlar birçok vatandaşın yapmayı unuttuğu bu yöntemler yüzünden fazla fatura ödediklerini açıkladı. Uzmanlar tarafından açıklanan bilinçli kullanım yöntemleri ile artık elektrik faturaları yarıya inecek.

FATURALAR YARIYA DÜŞÜYOR

Kullanılmayan ışıkların kapatılması, kullanılmayan elektronik cihazların kapalı tutulması gibi basit tasarruf yöntemlerinin bulunduğunu açıklayan uzmanlar sadece bu yöntemler ile bile faturaların ciddi anlamda düşeceği konusunda uyarılarda bulunuldu. Vatandaşları daha az enerji tüketen ampuller kullanmak konusunda uyarılarıda bulunan uzmanlar elektronik cihazları da kullanılmadığı zamanlarda fişten çekilmesinin büyük önem taşıdığı açıklandı. 

O SAATLERE DİKKAT

Enerji verimliliği denetiminin mutlaka yaptırılması gerektiği konusunda uyarılarda bulunan uzmanlar bu işlemi yaptırdığınızda sizin eviniz için daha uygun enerji verimliliği önerileri yapılacağını açıkladı. Elektriğin en pahalı olduğu saatler olan 17:00-21.00 arasında elektrik kullanmamakta sizler için büüyk bir tasarruf sağlayacaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —