meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Fındıklı Belediye Başkanı ve Yerel Yönetimler, Filistin için Barış Talebini İletiyor

Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ve CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu, Aydın Boysanda Kahvaltıda Buluştular ve Ortadoğu'daki Gelişmeleri Değerlendirdiler

Fındıklı Belediye Başkanı ve Yerel Yönetimler, Filistin için Barış Talebini İletiyor

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ile yerel düzeyde önemli konuları ele almak üzere bir araya geldi. Pazar günü gerçekleşen buluşmada, gündemdeki başlıklar arasında yeni anayasa çalışmaları, İsrail'in Filistin işgalini, 2015 yılında Türkiye'yi sarsan Ankara Garı patlaması, kurultay süreci ve yerel yönetim seçimleri gibi konular yer aldı.

Toplantının önemli bir bölümü, İsrail ve Filistin arasındaki uzun yıllardır devam eden çatışma üzerine odaklandı. Fındıklı Belediyesi'nin geçtiğimiz perşembe günü meclis gündemine aldığı ve oy birliği ile kabul ettiği nükleer silahların yasaklanması ve barış talebi, ilçenin barışa olan desteğini bir kez daha vurguladı. Belediye Başkanı Çervatoğlu, "Filistin işgal altındadır. Barış ancak işgalci devletin Filistin topraklarından çıkarılması ile mümkündür." dedi.

Aynı zamanda, İsrail ile Gazze Şeridi'nde bulunan Hamas arasındaki çatışmaların yüzlerce sivilin hayatını kaybetmesine yol açmasını insanlık suçu olarak değerlendiren CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu, Filistin halkının her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Kadıoğlu, "Filistinlilerin en doğal hakkı, işgalci devlete karşı direnmektir. Ancak sivil halkın zarar görmemesi için barışçıl çözümler aramalıyız." şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : OSMAN KAPTAN
1

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

2

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

3

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar

5

Unutulmaz Bir Karanlık Gün: Madımak Katliamı