Freiburg West Ham United maçı Exxen Canlı izle

SC Freiburg, ikinci turda RC Lens'e karşı aldığı muhteşem 3-2 galibiyetin ardından Avrupa Ligi'nde 16. tura yükseldi . Perşembe günü eski bir dost West Ham United'da bekliyor.

Freiburg West Ham United maçı Exxen Canlı izle

Bundesliga'da SC Freiburg bir sonuç krizi yaşıyor. Spor kulübü altı maçtır galibiyet alamıyor. Ancak ikinci turda Lens'e karşı alınan geri dönüş galibiyetinin ardından Breisgauer takımı büyük bir özgüvenle oynuyor. Avrupa Ligi'nde West Ham United'a karşı oynanacak karşılaşma için de umut veren şey: Günter ve Höler'in iki rüya golü de dahil olmak üzere Münih'in rekor şampiyonlarına karşı ikna edici performans.

Kaptan Christian Günter (30) kura sonrası şunları söyledi: “Son 16 turunda gruptaki rakiplerinize karşı tekrar oynayabilmeniz bir şekilde aptalca. Geçen maçta orada değildim ama artık orada olacağım. Oraya geniş bir göğüsle gidebiliriz. İlerlememiz ve ardından başka bir rakiple karşılaşmamız imkansız değil.”

Spor kulübünün ilerleyebilmesi için öncelikle “çekiçlerden” kurtulması gerekiyor. Londralılar geçen sezon Konferans Ligi'nde elde ettikleri zaferin ardından bir sonraki Avrupa şampiyonluğunu kazanmak istiyor. Bunun kostümlü provası, hafta sonu ligde Everton FC'ye karşı 3-1 galibiyetle başarılı oldu.

Standart uzmanı Vincenzo Grifo (30) maça hazır: "Perşembe akşamları sahada olabilmek için harekete geçiyorsun." Hatta muhtemelen West Ham dışındaki bir rakibe karşı da olabilir.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Başarılı Görev Takibi ve Özverili Çalışmalarıyla Öne Çıkan Personeline Teşekkür Etti

2

Dünya şampiyonları alkışlarla karşılandı

3

Trabzonlu Berfin Kara, Ankara'da Gerçekleşen Eskrim U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye İkincisi Oldu

4

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Belediye Başkanı Bilgehan Erdem'i Ziyaret Etti

5

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti MKYK Üyesi Meryem Sürmen ve Önceki Milletvekili Salih Cora'yı Ağırladı