meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Gönül Dağı 141. Bölüm Full İzle! TRT 1’in Sevilen Dizisi Yeni Bölümüyle Ekranlarda

TRT 1’in büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Gönül Dağı, 141. bölümüyle 1 Haziran 2024 Cumartesi günü izleyicileriyle buluştu.

AKTUEL 2.06.2024 16:26:00 0
Gönül Dağı 141. Bölüm Full İzle! TRT 1’in Sevilen Dizisi Yeni Bölümüyle Ekranlarda

TRT 1’in büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Gönül Dağı, 141. bölümüyle 1 Haziran 2024 Cumartesi günü izleyicileriyle buluştu. Merakla beklenen bu yeni bölüm, yayınlanır yayınlanmaz internete de yüklendi. Gönül Dağı dizisinin 141. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link ve son bölüme dair detaylar haberimizde.

Gönül Dağı'nın Merakla Beklenen 141. Bölümü

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Gönül Dağı, izleyicilerini yine ekran başına kilitlemeyi başardı. 1 Haziran 2024 tarihinde yayınlanan 141. bölümde, kasabada yaşanan heyecan verici olaylar ve karakterlerin yaşadığı duygusal anlar, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler için, TRT1'in resmi web sitesi üzerinden veya YouTube kanalından erişim sağlanabiliyor.

Gönül Dağı 140. Bölümde Neler Oldu?

Dizinin 140. bölümünde, amca oğulları bütün kasabayı etkileyen hacker’ın, deprem icadına da sızdığını öğrenirler. Hacker’ın kim olduğunu bulmaya çalışırken, icadı görmek isteyen ekip kasabaya gelir. Amca oğulları, hackerı bulmak için harekete geçer. Kenan, Elif'in riskli doğumunu öğrendiğinde dünyası başına yıkılır ve başka bir yol bulmak için çabalar.

Veysel, abisine destek olmak için Ciritçi'yi çağırır. Ciritçi, Kenan ve Veysel, zorlu bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk sırasında onları birçok sürpriz beklemektedir. Rıfat ve Mihriban ise tarlada çalışmaya başlar ve Rıfat, büyük bir taşı kaldırmaya inat eder. Taşı kaldırdığında, büyük bir keşif onları beklemektedir.

Gönül Dağı Dizisinin Konusu

Gönül Dağı, bozkırın ortasında bir kasabada yaşayan insanların hikayesini anlatıyor. Dizi, hayallerine sıkı sıkıya bağlı olan gençlerin, ailelerinin ve kasabanın diğer sakinlerinin umut dolu, kimi zaman hüzünlü ama her daim içten gelen hikayelerini konu alıyor. Kasabanın sıcak ve samimi ortamında yaşanan olaylar, izleyicilere hem duygusal anlar yaşatıyor hem de düşündürüyor.

Gönül Dağı Dizisinin Künyesi

Gönül Dağı dizisinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı oturuyor. Senaryo ise Mustafa Çiftçi’nin eserlerinden uyarlanmış ve Ali Asaf Elmas tarafından kaleme alınmıştır. Dizinin yapımcılığını Köprü Film üstleniyor ve müzikler ise Cem Tuncer ve Nail Yurtsever’e ait.

141. Bölümde Neler Oldu?

Dizinin 141. bölümünde, hacker’ın kasabada yarattığı karmaşa devam ederken, amca oğulları hacker’ı bulmak için büyük bir çaba sarf eder. Kenan, Elif’in riskli doğumu ile ilgili çaresizlik içinde farklı yollar arar. Ciritçi, Kenan ve Veysel’in çıktığı yolculukta yaşananlar, izleyicilere duygusal anlar yaşatır. Rıfat ve Mihriban’ın tarlada yaşadıkları ise, büyük bir sırrın ortaya çıkmasına neden olur.

Gönül Dağı 141. Bölüm İzle Linki

Gönül Dağı dizisinin 141. bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için, TRT 1’in resmi web sitesi ve YouTube kanalı üzerinden erişim mümkün. Diziyi tek parça full izlemek için bu linkten yararlanabilirsiniz.GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı yapıyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM İZLE

Gönül Dağı dizisinin 1 Haziran günü yayınlanan 141. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

GÖNÜL DAĞI 141. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret