Gram Altın Ne Kadar Olacak? Kuyumcular Tarih Verdi!

Altın fiyatları ne kadar olacak, gram altın, çeyrek ve tam altın yükselecek mi sorularının yanıt merak edilirken kuyumcu esnafı gram altına dikkat çekerek kritik geleceği açıkladı.

EKONOMİ 30.07.2023 10:39:00 0
Gram Altın Ne Kadar Olacak? Kuyumcular Tarih Verdi!

Gram altın ne kadar olacak sorusu altın piyasayı yakından takip edenler tarafından merak edilerek araştırılıyor. Özellikle küresel ekonomideki gelişmelerden oldukça etkilenen altın fiyatlarında dalgalanmalar yaşanması sıklıkla görülür. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatlarının yükselmesi son zamanlarda gündemde yer alırken yatırımcıların altın almaya yönelmesine neden olan artışlar yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarının düşmesi henüz beklenmezken yatırımcıların altın satmasına neden olacak bir durumun olmadığı belirtiliyor. Peki gram altın yükselecek mi?

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar, yatırımcıların altın yatırımı yaparken dikkatli olmalarını gerektirir. Altın yatırımı yapanlar, altın fiyatlarının yükselme ve düşme ihtimallerini göz önünde bulundurarak yatırım yapmalı ve yatırımlarını uzun vadeli yapmalılar. Bu konuda uzmanların görüşlerine başvuran vatandaşlar yatırımlarını buna göre değerlendiriyor. 

GRAM ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK

Altın fiyatları ne kadar olacak sorusu yanıt ararken kuyumcular altının geleceğine yönelik vatandaşların merakını gideriyor.

Medyabar'da yer alan habere göre altında giyatların artmaya devam edeceği belirtiliyor. Kapalıçarşı esnafı Mehmet Özsoy altın fiyatlarının geleceğine dair paylaştığı görüşlerinde, "Gram altında fiyatların yükseleceğini müşterilerimize söylüyorduk. Bize güvenerek gram altın yatırımı yapan müşterilerimiz kısa sürede kar elde ettiler. Ancak bu kazançlar burada bitmiyor. Daha fazlası gelecek. Göreceksiniz, gram altın bundan sonra artarak yükselecek. Arada geri çekilmeler olabilir, ancak bunların kalıcı olmayacağını artık bu piyasaya ilgi duyan herkes biliyor. Gram altın yatırımcılarını büyük sürprizler bekliyor," ifadelerine yer verdi.

DOLAR VE ONS ALTINA DİKKAT

Altın fiyatları merak edilirken en çok araştırılanlar arasında yer alan gram altın fiyatları üzerine görüş bildiren başka bir kuyumcu esnafı Şenol Tevfik ise, "Gram altın fiyatlarının nereye varacağını görmek için iki veriye bakmamız gerekiyor. İlk olarak ons altının yükselmesini bekliyoruz. Diğer önemli etken ise dolar kurudur. Dolar kurunda kontrollü bir artış bekleniyor. Bu iki faktör gram altını destekleyerek yükselişini hızlandıracaktır. Örneğin, şu ana kadar ons tarafından yeterince destek alamadık ve yükselişler biraz sınırlı kaldı. Ancak bu durum yıl sonuna kadar devam etmeyecek. Bu yılın sonuna gelmeden gram altının 1.900 TL'yi göreceğini düşünüyorum. 2.000 TL'nin üzerine çıkması da sürpriz olmayacak," dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Altın Kadar Olacak? Kuyumcular Tarih Verdi!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.6° / 11.8°

İl Başkanı Hikmet Ayar’dan 19 Mayıs Mesajı

Ocaklı: Derepazarı çay fabrikasını nerede yapacaksınız?

TÜİK Verileri, Bakan Yumaklı'yi Yalanlıyor

KARAL: AÇIKLANAN ÇAY ALIM FİYATI 205 BİN ÇAY ÜRETİCİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Çolak: Açıklanan Çay Fiyatı ile Vatandaşın Sofrasından 1 Ekmek Daha Eksilmiştir

HÜKÜMETİN ORTAĞI MHP AÇIKLANAN ÇAY FİYATINA TEPKİ GÖSTERDİ: ÇAY OYUNCAK DEĞİL YANLIŞ DÜZELTİLSİN

RİZELİ MAĞDUR EDİLMİŞTİR. ÇAY FİYATI ERİMEYE DEVAM EDİYOR

Deniz'den Çay Fiyatına Sert Tepki: İstifaya Davet Etti!

Hasan Karal Açıklanan Çay Fiyatına böyle tepki gösterdi

AÇIKLANAN YAŞ ÇAY FŞYATINI KABUL ETMİYORUZ

Memleket Partisi Rize İl Başkanından açıklan çay taban fiyata tepki

Ocaklı: Fadume Yengenin size selamı var; “Geçinemiyorum” diyor

Saadet Partisi'nden 30 Haziran'da olağanüstü kongre kararı

DEVA Partili Karal: Hükümetin yanlış politikaları yüzünden kurban ibadeti, enflasyona yenik düştü

Bahçeli-Özel görüşmesi bugün TBMM'de

Özgür Özel Trabzon’a geliyor!

Karal: “27 ülkenin toplamından fazla olan enflasyon, liyakatsizliğin, gösteriş ve şatafatın, hukuktan uzaklaşma sonucu"

İl başkanı Azaklı: “Yok Öyle Bir Şey”

CHP’li başkanlardan ortak açıklama: Çay fiyatı en az 25 TL olmalı!

CHP Trabzon’da Rapor hazırlıyor