Tarih: 18.02.2023 16:14

Gua Sha Taşı Nedir? Gua Sha Masajı Ne İşe Yarar? Gua Sha Taşıyla Yüz Gençleştirme...

Facebook Twitter Linked-in

Gua sha taşı faydaları

Gua Sha taşı hangi taştan olmalı?

Gua Sha taşı mutlaka özel taşlardan olmalıdır. Genellikle 3 doğal taş ile hazırlanan gua sha, yeşim, pembe kuvars ve ametist ile yapılır. Doğal taşlardan yapılmayan gua sha'dan fayda göremeyebilirsiniz. Bu taşların enerji verici, stresten arındıcı, canlandırıcı özellikleri de kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur.

Gua sha taşı nasıl kullanılır?

Gua sha'yı ne zaman ve ne sıklıkla kullanmalısınız?

Gua sha masajında vücudun, cildin hatta zihnin bir durumu rutin olarak algılayıp tedavi sürecine geçmesi için 21 gün gerektiği söylenir. Örneğin yogaya başladınız ve bir poz üzerinde çalışıyor ve yapamıyorsunuz. Bu pozu 21 gün boyunca tekrar etmek vücudunuzu bu poza girmeye yönlendirir ve devam eden günlerde vücut bunu öğrenmiş olur.

Bu sebeple gua sha kullanmayı da rutine oturtmak oldukça önemli. Gün aşırı kullandığınızdan emin olun. Bunun yanında zahmetsiz ve çaba gerektirmeyen bu cilt bakımını sabah uyandığınızda televizyon izlerken, maillerinizi okurken ya da kahvenizi içerken yapabilir veya gece rutininize de ekleyebilirsiniz. Bu şekilde gua sha taşı faydaları, kısa sürede ortaya çıkacaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —