Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Iashvili, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nıkoloz Iashvili, 12 Mart 2024 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Iashvili, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nıkoloz Iashvili, 12 Mart 2024 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ni ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz tarafından makamında kabul edilen Iashvili ile üniversitenin uluslararası iş birliği çalışmaları ele alındı.

Görüşmede, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin farklı ülkelerdeki eğitim kurumlarıyla yürüttüğü ortak çalışmalar ve gelecekteki iş birliği imkanları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Rektör Yılmaz, Gürcistan ile eğitim ve akademik alanda daha güçlü ilişkiler kurmak istediklerini vurguladı.

Başkonsolos Iashvili ise, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin Gürcistan'daki saygın bir eğitim kurumu olduğunu ve iki ülke arasındaki eğitim iş birliğine katkıda bulunmaya hazır olduklarını ifade etti.


Haber Kaynak : OSMAN KAPTAN
1

Rize'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 44 kişi yakalandı

2

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Başarılı Görev Takibi ve Özverili Çalışmalarıyla Öne Çıkan Personeline Teşekkür Etti

3

Dünya şampiyonları alkışlarla karşılandı

4

Trabzonlu Berfin Kara, Ankara'da Gerçekleşen Eskrim U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye İkincisi Oldu

5

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Belediye Başkanı Bilgehan Erdem'i Ziyaret Etti