meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

HAYVAN SEVERLER VE BELEDİYE ELELE VEREREK CAN DOSTLAR İÇİN KULÜBE YAPTI

Fatsa Belediyesi ile hayvan severler elele vererek can dostlara mebran kaplamalı kulübe yapıyor.

HAYVAN SEVERLER VE BELEDİYE ELELE VEREREK CAN DOSTLAR İÇİN KULÜBE YAPTI

Fatsa Belediyesi ile hayvan severler elele vererek can dostlara mebran kaplamalı kulübe yapıyor. Bir çatı izalasyon firması çalışanları iş yerinde biriktirdikleri tahta paletleri Fatsa Belediyesi Kent Mobilyası Üretim Merkezine getirdi. Kent mobilyaları Üretim Merkezinde şef Mükremin Akalp önderliğinde kulübeler yapıldı. Daha sonra izalasyon firması çalışanları kulübelerin mebranlarını yaptı. Tamamen gönüllülük esasına göre yapılan kulübelerden 200'ün üzerinde yapılacağı belirtildi.

"CAN DOSTLARIN SOĞUKTA DONMASINA İÇİMİZ EL VERMİYOR"

İzalasyon firması sahiplerinden Ersan Şirin kendisinin çok iyi bir hayvan sever olduğunu belirterek, "Ben nere gidersem gideyim yanımdan köpeğimi bırakmam. Şuanda soğuk günler yaşıyoruz. Bu dondurucu soğukta onların üşümesini içime sindiremiyorum. Aklıma bir fikir geldi. İş yerimizde boşta duran tahta paletler vardı. Bu paletlerden köpek kulübesi yapılabileceğini düşündük ve belediyemize müracaat ettik. Sağolsun Veteriner İşleri Müdürlüğü de teklifimize olumlu yaklaştı. Bu kulübelerin soğuk almaması için mebranlarını arkadaşlarımızla biz gönüllü olarak yaptık." dedi.

200'ÜN ÜZERİNDE KULÜBE YAPILACAK

Kent Mobilyaları Üretim Merkezi Şefi Mükremin Akalp ise 200'ün üzerinde kulübe yapacaklarını ifade ederek, "Kulübelerin şuanda 50'ye yakınını yaptık. Arkadaşlarımız da mebranlarını yaptılar. Gönüllü bir iş ve aynı zamanda çok faydalı bir iş olduğu için çok zevk alarak yaptığımız bir iş oldu. Vesile olan herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor