meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Hayvancılık Destekleri Kapsamında Düve Alımı İçin Süre Belirlendi: Yetiştiricilerin Dikkatine!

Aziziye İlçe Tarım Müdürlüğü'nden Önemli Duyuru: Damızlık Düve Alımı İçin Son Tarih Yaklaşıyor!

Hayvancılık Destekleri Kapsamında Düve Alımı İçin Süre Belirlendi: Yetiştiricilerin Dikkatine!

Aziziye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, hayvancılık desteklemeleri kapsamında damızlık düve alımı için başvuru yapmış yetiştiricileri uyardı. Yapılan duyuruda, hayvan temini ve ödeme talepleri ile ilgili işlemlerin tamamlanabilmesi için önemli bir tarih hatırlatıldı.

Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği'nin 14. maddesi (Tebliğ No:2023/41) kapsamında olan Damızlık Düve Alım Desteği için asıl liste ve yedek listedeki yetiştiricilerin dikkatine sunulan duyuruda, başvuru sahiplerine önemli bir hatırlatma yapıldı.

Başvuru yapmış olan yetiştiricilerin, hayvan temini ve ödeme talepleri için işlemleri tamamlamaları gerekmekte olup, bu işlemlerin son tarihi 16 Temmuz 2024 olarak belirlendi.

Aziziye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, başvuru sahiplerinin belirtilen tarihe kadar gerekli işlemleri tamamlamalarını ve hayvan alımını gerçekleştirmelerini önemle hatırlattı.

Bu kapsamda, damızlık düve alımı için başvuruda bulunan yetiştiricilerin 16 Temmuz 2024 tarihine kadar işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Geri Sayım Başladı: Yeni Emekli Maaşlarları Ne Kadar Olacak?

2

Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi Chiller Soğutma Grubu Revizyon İhalesi Açıldı!

3

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

4

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

5

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?