meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Hesabınıza Para Yatırılmış Olabilir! e-Devlet'te Yeni Dönem!

Hiç hesapta yokken devletten alacaklı olduğunu öğrenen birçok vatandaş büyük şaşkınlık yaşadı.

Hesabınıza Para Yatırılmış Olabilir! e-Devlet

Destek ödemeleri sorgulama, destek ödemeleri nereden ve nasıl sorgulanır sorularına yanıt aranırken e-Devlet üzerinden vatandaşların alacaklarını sorgulayabilecekleri belirtildi. Pek, e-Devlet üzerinden destek ödemeleri nasıl sorgulanır?

Devlet ihtiyaç sahibi her vatandaşa çeşitli ödemeler yaparken vatandaşlar destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağını merak ederek araştırıyor. Yöntemi öğrenenler hızla sorgulama ekranına gitti; kimi umduğunu bulamadı kimiyse sürprizle karşılaştı. Alacak sorgusu, e-Devlet üzerinden başladı. Peki alacak sorgusu nasıl yapılır? Detaylar şöyle...

ÖDEMELER NASIL SORGULANIR

Destek ödemesi sorgulama, sağlık, eğitim, vergi dairesi gibi pek çok kalemde devletin kurum ve kuruluşlarından vatandaşın alacağını sorgulaması için hayat geçirilmir bir uygulamadır. Bunu öğrenmek için e-Devlet kapısının çalınması gerekiyor.

PARA İADELERİ VE TÜM ÖDEMELER BU EKRANDA

e-Devlet'e girildiğinde ise arama kısmında 'şahıs ödemeleri sorgulama' seçeneğini aratıp tıklamak yeterli oluyor. Atv Haber'in aktardığına göre; bu yolla, herhangi bir kurumunun para iadesi ya da isme çıkan tüm ödemeler e-Devlet üzerinden kontrol edilebiliyor.

ALACAĞI OLANLAR NE YAPMALI?

Destek ödemesi alan vatandaşlar e-Devlet üzerinden banka hesap numarası tanımlayarak görünen tutarı çekmek mümkün. Yatırılan tutarı almak için bir başka seçenek ise ikamet edilen ilde merkez PTT şubelerine gitmek. Destek ödemelerini bu şekilde sorgulayan vatandaşlar ödemelerini çekebilecek. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor