bonus veren siteler meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri https://www.elncgr.org

Hibe Su Boruları Arhavi'ye Ulaştı: Başkan Ataselim'den Proje Açıklaması

Hibe Su Boruları Arhavi'ye Ulaştı, Başkan Ataselim İçme Suyu Projesi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Hibe Su Boruları Arhavi

Arhavi'de içme suyu problemlerini çözmek için başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor. Projede kullanılacak su borularının büyük bir kısmı ilçeye ulaştı. Belediye Başkanı Turgay Ataselim, içme suyu projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Ataselim, seçim vaatleri arasında yer alan ve 90 gün gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanan projedeki gelişmeleri değerlendirdi. Ataselim, neden hemen projeye başlamadıklarını şu sözlerle açıkladı: "Neden gelir gelmez bu işleme başlamadık? Arhavi Belediyesinden en az 20 milyon TL paramız çıkacaktı. Biz bu 20 milyon TL’nin cebimizden çıkmaması adına projede kullanılacak su borularını hibe olarak almak için mücadele verdik. Sağ olsun, özellikle Bakanımız Milletvekilimiz Faruk Çelik beyefendiye buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Kendileri İller Bankası’ndan içme su borularımızı aldı. Yaklaşık maliyeti 3.500.000 TL. Devamında 3 milyon TL’lik Devlet Su İşlerinden hibe iş makinesi ve akaryakıt desteği aldık. Bu sebeplerden dolayı bekletmek zorunda kaldık."

Ataselim, su borularının imalat aşamasının da belirli bir zaman aldığını belirtti. "Su borularının imalat aşamasını bekledik ve su borularımız ilçemize ulaşmış oldu. Depomuza indirdik ve artık imalata başlıyoruz. En iyi sistemi yapacağız. Artık yağışlı zamanlarda kirli su diye bir sorunumuz olmayacak, sorunu kökünden çözmüş olacağız," dedi.

Arhavi Belediyesi, su borularının hibe olarak temin edilmesiyle birlikte projeyi hızlandırarak halkın temiz ve güvenli içme suyuna kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Genel Müdür Erkılınç’tan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

2

RİZE MİLLET BAHÇESİ’NDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

3

Fındık Fiyatlarında Son Durum: 23 Temmuz 2024

4

Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 23 Temmuz 2024

5

Şavşat'ta Çocuklar Doyasıya Eğlendi