meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Hopa Halk Eğitimi Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi: El Emeği Göz Nuru Ürünler Meydana Taşındı

Hopa Halk Eğitimi Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi: El Emeği Göz Nuru Ürünler Sergilendi

Hopa Halk Eğitimi Merkezi

Artvin'in Hopa ilçesinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen yıl sonu sergi programı, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. 03 Haziran 2024 Pazartesi günü Hopa Meydanı'nda gerçekleşen etkinliğe, İlçe Kaymakam Vekili Sayın Pınar Ayaz, İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, ilçe protokolü, kursiyerler ve Hopa halkı yoğun ilgi gösterdi.

Program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından açılış konuşmaları, müzik dinletileri, halk oyunları gösterisi ve spor etkinlikleriyle devam etti. Sergi alanının protokol üyeleri tarafından açılışı yapılarak, el emeği göz nuru ürünlerin sergilenmesine geçildi. Sergide, Hopa Halk Eğitimi Merkezi tarafından ortaya çıkarılan ürünlerin yanı sıra, kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere Katılım Belgeleri de takdim edildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, sergiye katkı sağlayanlara ve ziyaretçilere teşekkürlerini iletti. Acar, "Hopa Halk Eğitimi Merkezi'nin düzenlediği bu sergi, emek ve başarı dolu bir yılın sonucunu bizlere sunuyor. Sergide yer alan her bir ürün, kursiyerlerimizin özverili çalışmalarının bir yansımasıdır. Bu güzel etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Arhavi'de Kavak-Konaklı Köprüsü Girişi Genişletme Çalışmaları Tamamlandı

2

Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Karadeniz Bölgesi Finalleri'nde Büyük Başarı Kazandı

3

Arhavi'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkusu: KB-49 Sahil Güvenlik Botu Ziyarete Açıldı

4

Geleceğin Mühendisleri Deneyap Atölyelerinde Yetişecek

5

Trabzon’da Kadın İstihdamı Artıyor: Ayasofya El Sanatları Merkez Kursları