Deneme Bonusu Veren Siteler

Hopa’da 19 Mayıs Coşkusu Spor Salonuna Sığmadı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak yaktığı bağımsızlık meşalesinin 106. yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Hopa’da coşku ve gurur içinde kutlandı.

KARADENİZ 19.05.2025 14:28:00 0
Hopa’da 19 Mayıs Coşkusu Spor Salonuna Sığmadı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak yaktığı bağımsızlık meşalesinin 106. yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Hopa’da coşku ve gurur içinde kutlandı. Tüm yurtta olduğu gibi ilçede de gençliğe armağan edilen bu anlamlı gün, büyük bir katılımla ve heyecanla gerçekleştirildi.

Hopa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programda öğrenciler şiirlerle duygularını dile getirirken, sahneledikleri gösterilerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Gençlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen sportif yarışmalarda dereceye giren takımlara ve bireysel sporculara, kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Programa; Hopa Kaymakamı Abdullah Arslantürk, Garnizon Komutanı P. Ütğm. Durmuş Kaya, Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan, Cumhuriyet Başsavcısı Halis İpek, ilçe kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Abdullah Arslantürk, program sonunda yaptığı açıklamada, “19 Mayıs, bir milletin uyanışının, gençliğe duyulan güvenin simgesidir. Bugün burada bu ruhu gençlerimizle birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

Etkinlik, gençlerin enerjisi ve katılımcıların yoğun ilgisiyle ilçede bayram havası estirirken, 19 Mayıs’ın taşıdığı tarihî anlam bir kez daha gönüllerde can buldu.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Mayıs Coşkusu Salonuna Sığmadı