Horasan Belediye Başkanı Esnaflarla Bir Araya Geldi

Horasan Belediye Başkanı, hafta sonunu ilçe esnaflarını ziyaret ederek onlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Horasan Belediye Başkanı Esnaflarla Bir Araya Geldi

Horasan Belediye Başkanı, esnafları hafta sonu boyunca ziyaret ederek onlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde esnafların istek ve taleplerini dinleyen Başkan, çalışmalarında ayrım yapmadan tüm esnaflara hizmet edeceklerini dile getirdi.

Belediye Başkanı yaptığı açıklamada, “Esnaflarımızla bir araya gelerek hem sohbet etme hem de sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Onların istek ve taleplerini aldık. Horasan’ımızın kalkınması için esnaflarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan ayrıca, “Esnaflarımız bizim başımızın tacı. Onların sorunlarını çözmek ve işlerini kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah hemşehrilerimizle el ele verip Horasan’ımızı daha güzel bir hale getireceğiz” diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Başarılı Görev Takibi ve Özverili Çalışmalarıyla Öne Çıkan Personeline Teşekkür Etti

2

Dünya şampiyonları alkışlarla karşılandı

3

Trabzonlu Berfin Kara, Ankara'da Gerçekleşen Eskrim U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye İkincisi Oldu

4

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Belediye Başkanı Bilgehan Erdem'i Ziyaret Etti

5

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti MKYK Üyesi Meryem Sürmen ve Önceki Milletvekili Salih Cora'yı Ağırladı