meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

İbrikli İskele'de Hafta Sonu Şenliği

Artvin'de yaşayan yerli ve yabancı turistler, hafta sonunun güneşli ve sıcak havasının tadını çıkarmak için İbrikli İskele'ye akın etti. Bu doğal güzellikleriyle ünlü bölge, piknik, tekne turları ve dinlenme alanlarıyla adeta cazi

İbrikli İskele

İbrikli İskele, yemyeşil doğası ve temiz havası ile piknik severlerin ve fotoğraf tutkunlarının uğrak noktası oldu. Hafta sonunu değerlendirmek isteyen Artvinli vatandaşlar, İbrikli İskele'de ailecek piknik yaparak mangal keyfi yaşadı.
Borçka baraj gölü kıyısındaki İbrikli köyünden başlayan tekne turları, ziyaretçilere bölgenin eşsiz yer şekilleri, endemik bitki örtüsü, hayvan çeşitliliği, yamaç ve kıyı köylerini keşfetme fırsatı sundu. Doğa koruma alanlarını yakından gözlemleyen ziyaretçiler, nefes kesici bir yolculuk yaparak günün tadını çıkardı.
Hafta sonu tatilinde aileleriyle birlikte piknik yapan vatandaşlar, iş stresinden uzaklaşıp temiz havanın keyfini sürdüler. Oyunlar oynayan çocuklar ve mangal başında sohbet eden aileler, İbrikli İskele'de unutulmaz bir gün geçirdi.
İbrikli İskele, Artvin'in en gözde piknik alanlarından biri olarak, doğa ile iç içe bir gün geçirmek isteyen herkesi bekliyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Taner Ekmekçi'den Sosyal Medya Günü Mesajı: Toplumsal Değişim için Pozitif Kullanım Çağrısı

2

Erzurum'da DeneYap Teknoloji Atölyeleri: Gençlerin Teknoloji Yetenekleri Sınanacak

3

Emir Saltuk Kümbeti ve Üç Kümbetler: Erzurum'un Tarihî Değerlerine Yeni Bir Bakış

4

Bayburt'ta Yeni Turizm Cazibesi: Aslandağı'nda Açılan Ekoturizm Tesisi İlk Bakışta

5

Akçaabat'ta Hami Mandıralı Rüzgarı Esti