meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

İkizdere-Cimil'de Kar Etkinliği: Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası Heyecanı

İkizdere ilçesinde kış sporlarına olan ilgi artıyor. İlçe Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Cimil köyünde 9-11 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası'nın önemine vurgu yaptı.

İkizdere-Cimil

MHP'li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, kış mevsiminin hareketliliğini spor etkinlikleriyle değerlendirmeyi amaçladıklarını belirterek, "İkizdere'de güzel şeyler oluyor. Türkiye Dağcılık Federasyonu faaliyet listesinde bulunan Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası, 9-10-11 Şubat 2024 tarihlerinde İkizdere ilçesi Cimil Başköy'de gerçekleştirilecek. Öncesinde İz açma ve hakemlik eğitimleri de ilçemizde yapılacak. İki yıl önce bu projeyi hayata geçirirken henüz başındaydık ve bir hedef koyduk: İki yıl Türkiye şampiyonası (yaptık), iki yıl uluslararası (ilkini bu yıl yapacağız)" dedi.

Başkan Karagöz, hedeflerinin İkizdere-Cimil'de dünya şampiyonasını düzenlemek olduğunu ifade ederek, "Hedefimize sabırla, planlı bir şekilde ve adım adım ilerliyoruz. Biz büyük ve inanmış bir ekibiz çünkü elimizdeki cevherin değerinin farkındayız. İkizdere bir cevher ve bölgenin yeni turizm destinasyonu. Ve kış sporları turizminde de öne çıkıyor, daha çok proje var, çok" şeklinde konuştu.

Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası, bölgeye spor turizminde önemli bir ivme kazandıracak ve kış sporları severleri bir araya getirecek.

 

 

 


Haber Kaynak : HÜSEYİN ALBAYRAK
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor