meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

İkizdere'de doğum sonrası felç geçiren hayvana müdahale

İkizdere İlçe Tarım Müdürlüğü, mesai saati gözetmeksizin yaptığı acil müdahalelerle hayvan sahiplerini memnun etmeye devam ediyor.

İkizdere

İlçenin Ayvalık köyünde Emine Çil adına kayıtlı hayvan, doğum sonrası kısmi felç geçirdi. Hayvan sahibi Emine Çil, durumunu ilçe tarım müdürlüğüne bildirdi.

İlçe tarım müdürlüğü veteriner ve sağlık ekibi, olay yerine giderek hayvana müdahale etti. Gerekli tedavinin yapılmasının ardından hayvan sahibi Emine Çil, tarım müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Çil, "Doğum sonrası ineğim rahatsız oldu. Ne olduğunu ben bilmiyordum. Hayvanımın sağlık durumu kötüye gidiyordu. Maddi durumum elverişli değil, tek geçim kaynağım bu hayvan. Özel veteriner çağıracak durumda hiç değilim. İlçe Müdürlüğüne komşum tarafından telefon ettirdim. İlçedeki veteriner ve arkadaşları sağ olsun yardım isteğime duyarsız kalmadı. Onlardan Allah razı olsun. Gereken neyse müdahale ettiler ilaç verdiler. 4 gün devam edecek bir tedavi yapacaklarını söylediler. Allah razı olsun yeni doğum yapan ineğimi kurtardılar. Ne kadar memnun olduğumu anlatamam" dedi.

İlçe Tarım Müdürü Mehmet Öztürk, "İlçemizdeki hayvan yetiştiricilerimize her türlü desteği sağlıyoruz. Mesai saati gözetmeksizin yaptığımız acil müdahalelerle hayvanlarımızın sağlığını korumaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Ayvalık köyündeki hayvana da gerekli müdahaleyi yaptık. Hayvanımızın sağlığına kavuşması bizleri de mutlu etti" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : HÜSEYİN ALBAYRAK
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi