bonus veren sitelercasino siteleri

İkizdereli Öğrenciler Cumhuriyetin 100. Yılında Bilimle Buluştu

İkizdereli Öğrenciler Cumhuriyet'in 100. Yılında Bilimle Buluştu

İkizdereli Öğrenciler Cumhuriyetin 100. Yılında Bilimle Buluştu

İkizdere'de Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında tüm ortaokul öğrencileri Trabzon'daki Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi'ni ziyaret etti. "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bilimi ve Bilgiyi Keşfediyorum" projesi kapsamında gerçekleştirilen bu gezi, İkizdere Kaymakamlığı tarafından organize edildi.

Ziyaretin amacı, öğrencilerin günlük olaylara bilimsel bir bakış açısıyla yaklaşabilmelerini sağlamak, yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak ve kendi başlarına karar verebilen, sorumluluk sahibi bireyler olmalarına yardımcı olmaktı.

Kaymakam Mustafa Salih Bayram, öğrencilere yönelik faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirterek şunları söyledi: "Amacımız, öğrencilerimize bilimin ve bilginin önemini aşılamak ve onları geleceğe hazırlamaktır. Bu tarz projelerimizle öğrencilerimizin ufuklarını genişletmeyi ve onları daha donanımlı bireyler haline getirmeyi hedefliyoruz."

Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi'ni gezen öğrenciler, gördükleri gelişmiş teknoloji ve yenilikler karşısında hayranlıklarını gizleyemediler. Merkezdeki deneyler ve atölyeler ile eğlenerek öğrenen öğrenciler, bu geziden oldukça keyif aldılar.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

1 Haziran'da Yapılan Taramalarla Fenilketonüri ve Diğer Hastalıklar Erken Tanı Alıyor

2

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Enerji Kentleri Birliği Başkanlığına Seçildi

3

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Babalar Kayak Yarışı Etkinliği İle Kayak Severleri Buluşturuyor

4

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı'ndan Büyük Operasyon: 17 Şüpheli Gözaltına Alındı

5

Hasankale: Tarihi Bir Mirasın İzinde