meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

İranlılar Erzurum'u geçemedi! İç çamaşırından çıkanlar şok etti

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Aşkale Uygulama Noktasında yapılan kontroller sonucunda İranlı iki yolcunun iç çamaşırında ve bağırsaklarında uyuşturucu madde taşıdıkları ortaya çıktı.

GÜNCEL 25.10.2023 12:58:00 0
İranlılar Erzurum

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Aşkale Uygulama Noktasında yapılan kontroller sonucunda İranlı iki yolcunun iç çamaşırında ve bağırsaklarında uyuşturucu madde taşıdıkları ortaya çıktı.

Erzurum’da uyuşturucuya geçit verilmiyor. Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri bu kapsamda batı illerine uyuşturucu madde nakli yapan şahıs ve araçlara yönelik uygulamalarını sürdürüyor.

Buna göre Aşkale Uygulama Noktasında İran’dan Türkiye’ye giriş yapan yolcu otobüsü durduruldu. Seyahat halinde olan iki İranlının üst ve iç beden aramaları sonucu iç çamaşırı ve bağırsaklarında uyuşturucu taşıdıkları tespit edildi.  Şahıslardan birinin iç çamaşırında buzdolabı poşetleri içerisine gizlenmiş 41 parça kırmızı reçete ile satılan 470 adet sentetik ecza ele geçirilirken,  diğer şahsın bağırsaklarında kırmızı reçete ile satışa tabi 130 adet sentetik ecza olduğu ortaya çıktı. İki şahısta tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyetten yapılan açıklamada şöyle denildi;

“Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce  narkotik madde ile mücadele kapsamında batı illerine uyuşturucu madde nakli yapan şahıs ve araçlara yönelik 23.10.2023 tarihinde Erzurum-Erzincan karayolu üzerinde bulunan  Aşkale Uygulama Noktasında İran’dan ülkemize giriş yapan yolcu otobüsü durdurulmuş,  yapılan kontroller esnasında otobüste yolcu olarak bulunan Aghbabak K. (1982-İran)  isimli şahsın üst ve eşya aramasında iç çamaşırı içerisinde buzdolabı poşetleri içerisine  gizlenmiş 41 parça halinde kırmızı reçete ile satışa tabi toplamda 470 adet sentetik ecza ele geçirilmiş, aynı otobüste yolcu olarak bulunan Samıra H. (1991-İran) isimli şahıs şüpheli hareketler sergilemesi üzerine iç beden muayenesi için hastaneye götürülmüş,  yapılan muayene ve röntgen çekimi sonrasında şahsın bağırsaklarında kırmızı reçete ile  satışa tabi 130 adet sentetik ecza olduğu tespit edilmiştir. İki şahıstan toplam 600 adet  sentetik ecza ele geçirilmiştir. Adli makamlara sevk edilen Aghbabak K. ve Samıra H. isimli şahıslar TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir”

Ayrıca Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 23 Ekim tarihinde ilde  bulunan 19 riskli okul ve çevresinde, 3 bölgede, 9 Ekip ve 90 personelin katılımıyla narkotik madde arzı ile mücadele kapsamında uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik uygulama yaptı. Gerçekleştirilen Narko Okul Uygulamasında; 225 şahıs, 25 araç kontrol edilirken herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşılmadı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim