İspir’de Karne Sevinci: Kaymakam Poçanoğlu Öğrencileri Tebrik Etti

İspir’de 2025–2026 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatili dolayısıyla düzenlenen karne törenine katılan Kaymakam Ahmet Salih Poçanoğlu, öğrencileri tebrik ederek tatili verimli geçirmeleri tavsiyesinde bulundu.

KARADENİZ 16.01.2026 12:47:00 0
İspir’de Karne Sevinci: Kaymakam Poçanoğlu Öğrencileri Tebrik Etti

İspir’de 2025–2026 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle birlikte İspir İmam Hatip Ortaokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene İspir Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Karne dağıtımı sırasında öğrencilere hitap eden Kaymakam Poçanoğlu, bir dönemi emek ve azimle tamamlayan tüm öğrencileri tebrik etti. Karnelerin yalnızca notlardan ibaret olmadığını vurgulayan Poçanoğlu, “Karneler aynı zamanda gösterilen gayreti, sabrı ve öğrenme sürecini yansıtır” ifadelerini kullandı.

Öğrencilere yarıyıl tatilini hem dinlenerek hem de kendilerini geliştirerek geçirmeleri tavsiyesinde bulunan Poçanoğlu, sevdikleriyle güzel anılar biriktirmeleri ve ikinci döneme daha güçlü başlamaları temennisinde bulundu.

Törende Kaymakam Poçanoğlu’na Ahmet Aydın da eşlik etti. Program, öğrencilerle yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Cuma 7.9 ° / 2.1 °
Cumartesi 4.6 ° / 1.5 °
Pazar 4.6 ° / -0.4 °