meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Tuzla Şube Başkanı Abdullah Bayram ve Şingah Mahallesi Dernek Başkanı Muharrem Köse, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yi Ziyaret Etti

İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'nin Tuzla Şube Başkanı Abdullah Bayram ve Şingah Mahallesi Dernek Başkanı Muharrem Köse, Tuzla Belediye Başkanı Sayın Hükmü Pekmezci'yi ziyaret etti.

İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Tuzla Şube Başkanı Abdullah Bayram ve Şingah Mahallesi Dernek Başkanı Muharrem Köse, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci

Gerçekleşen bu önemli ziyarette, dernek başkanları, ilçede yürütülen sosyal projeler ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyarette konuşan İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Tuzla Şube Başkanı Abdullah Bayram, "Amacımız, Bayburt kültürünü yaşatmak ve insanlarımız arasında dayanışmayı güçlendirmek. Bu noktada Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci'nin destekleri bizim için çok kıymetli. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, işbirliğimizi daha da güçlendirmek adına önemli bir adımdır." dedi.

Şingah Mahallesi Dernek Başkanı Muharrem Köse ise, "Mahallemizdeki ihtiyaçları ve projeleri Sayın Belediye Başkanımıza ilettik. Kendisinin samimi yaklaşımı ve destekleri bizi motive ediyor. Toplumsal dayanışma adına güzel işlere imza atmak için bir araya geldik." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Derneklerimizle birlikte çalışmak, toplumsal kalkınma adına önemli bir adımdır. Bu ziyaret, ortak projelerimizi konuşmak ve daha etkili işbirlikleri oluşturmak adına verimli geçti. İlçemizin kültürel ve sosyal dokusuna katkı sağlayacak her türlü projeye destek olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve işbirliği mesajlarıyla son buldu. İki dernek başkanı, Belediye Başkanı Pekmezci'ye teşekkür ederek, gelecekteki ortak projeler için görüş alışverişinde bulunmayı planladıklarını belirttiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi