bonus veren siteler meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri https://www.elncgr.org

İstanbul'da Arhavi'nin Geleceği Konuşuldu: Başkan Ataselim İSTAD ile Buluştu

Başkan Ataselim İSTAD Yönetimi ve Arhavililerle İstanbul'da Bir Araya Geldi

İstanbul

Arhavi’yi İstanbul'da temsil eden ve kurulduğu günden itibaren yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren İstanbul Arhavililer Derneği (İSTAD), faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen kahvaltı programında, Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, dernek yönetimi ve üyeleri ile İstanbul'da bir araya geldi.

Etkinlikte Belediye Başkanı Turgay Ataselim'in yanı sıra, geçmiş dönem Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut, Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Erkan Çağatay Kuruoğlu, İSTAD Dernek Başkanı Ayla Topsaç Biçkin, İSTAD geçmiş dönem başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile Arhavili iş insanları da hazır bulundu. Ayrıca, rahatsızlığı nedeniyle programa katılamayan eski Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu'na geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Başkan Ataselim, dernek yönetimi ve iş insanlarıyla ilçenin geleceği hakkında istişarelerde bulunarak, Arhavi'de yapılacak projeler ve çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Etkinliği organize eden ve değerli Arhavili hemşehrileriyle bir araya gelme fırsatı sağlayan İSTAD yönetimine teşekkürlerini ifade eden Başkan Ataselim, derneğin yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Arhavi Belediyesi, bu anlamlı buluşmayı sosyal medya hesabından da paylaşarak etkinlik hakkında geniş kitlelere duyuru yaptı. Başkan Ataselim'in İstanbul’daki Arhavili hemşehrileriyle buluşması, ilçenin birlik ve beraberliğini pekiştiren önemli bir adım olarak değerlendirildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Merkez Bankası faiz kararını salı günü açıklayacak

2

Emekliler İçin Flaş Çağrı! “Önerge Verin Destekleyelim”

3

Suruç katliamında hayatını kaybedenler Rize'de anıldı

4

Borçka Belediyesi'nden Haftalık Faaliyet Raporu

5

Fındık Fiyatlarında Yükseliş Devam Ediyor: 21 Temmuz 2024 Güncel Fiyatlar