meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

İstanbul’da İBB iftar çadırları nerede 2024?

Ramazan ayının başlamasına saatler kala İstanbul’da büyükşehir belediyesi tarafından kurulan iftar çadırlarının yerleri de merak edilmeye başlandı.

İstanbul’da İBB iftar çadırları nerede 2024?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2024 yılı Ramazan ayında İstanbullular için hayata geçirecekleri çalışmaları açıkladı. Kentin birçok noktasında kumanya dağıtımı ve çeşitli ikramlıklar vatandaşlara sunulacakken bazı noktalara da iftar çadırları kurulacak. Peki İstanbul’da iftar çadırları nerede olacak? İBB Avrupa Yakası’nda nereye iftar çadırı kuracak? İstanbul Anadolu Yakası’ndaki iftar çadırı nerede 2024? İşte merak edilen soruların yanıtları…

İstanbul’da belediyenin iftar çadırları nerede 2024?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan (İBB) yapılan açıklamaya göre, Ramazan ayı boyunca kentin her iki yakasında da bazı noktalara iftar çadırları kurulacak.

2024 Avrupa yakası iftar çadırları nerede İBB?

İBB’den yapılan açıklamada, Ramazan ayında hem Avrupa hem de Anadolu yakasında birer noktaya iftar çadırı kurulacak. Avrupa yakasındaki iftar çadırının Fatih ilçesinde yer alan Eminönü Meydanına kurulacağı belirtildi.

Anadolu Yakası İBB iftar çadırı nerede?

Avrupa yakasında Eminönü Meydanı’na kurulacak iftar çadırı Anadolu yakasında ise Üsküdar Meydanı’nda yer alacak. 500 kişi kapasiteli İftar çadırlarının 5 bin kişiye yemek dağıtacağı ifade edildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

2

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

3

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar

5

Unutulmaz Bir Karanlık Gün: Madımak Katliamı