İUP ve TYP Personellerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi
Güneysu ilçesinde okul ve kamu kurumlarında görev yapan İUP ve TYP personellerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimi düzenlendi. Eğitim, Güneysu İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
İş Güvenliği Uzmanı Ahmet Buğra Altay tarafından verilen eğitimde, çalışanların iş kazalarına karşı alması gereken önlemler, güvenli çalışma yöntemleri ve acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında kapsamlı bilgiler paylaşıldı.
Katılımcılara ayrıca iş sağlığı ve güvenliği kültürünün önemi anlatılırken, günlük çalışma hayatında karşılaşılabilecek risklere karşı farkındalık oluşturulması hedeflendi.
Yetkililer, bu tür eğitimlerin personelin bilinç düzeyini artırarak daha güvenli çalışma ortamlarının oluşmasına katkı sağladığını belirterek, benzer programların devam edeceğini ifade etti.
Haber Kaynak : ÇİĞDEM HACIFAZLIOĞLU
Haber Kaynak
ÇİĞDEM HACIFAZLIOĞLU
Anahtar Kelimeler:
Personellerine
Sağlığı
Güvenliği
Eğitimi
Verildi
Niğde’de Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı

Türkmenli Göleti’nde Su Kalitesi Algasid Dozlama ile Artırılıyor
Ankara’da Kaçakçılık Operasyonları: Milyonluk Malzeme Ele Geçirildi
Sinop’ta Elektrikli Motosiklet Devrildi: Sürücü Yaralandı
Karaman’da 6 Bin Fidan Toprakla Buluştu
Çilimli’de Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
Turgutlu’da ‘Aşk-ı Müebbet’ Oyunu Büyük Beğeni Topladı
Denizli’de Kaçak Emlakçılara Sıkı Denetim
Şehzadeler Gençlik Evi Kütüphanesi’ne Sesli Çalışma Salonu
Bayburt’ta 10 Litre Kaçak Alkol Ele Geçirildi
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
