Kabakcı’dan ERVA Spor Kulübü’ne Moral Ziyareti
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, açılmak üzere olan ERVA Spor Kulübü tesislerini denetleyip sporcularla bir araya gelerek başarı dileklerini iletti. Ziyaret, genç sporculara moral ve motivasyon sağladı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, yakın zamanda açılacak olan ERVA okullarının denetimini yaparken, ardından çalışmalarını sürdüren ERVA sporcularını ziyaret ederek moral verdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Melikgazi İlçesi Demokrasi Mahallesinde bulunan Şehit Ertuğrul Taciroğulları Ortaokulu Spor Salonunu ziyaret ederek, yakın zamanda açılacak olan ERVA Spor Kulübü'nün yapılan hazırlık çalışmalarını inceledi. Bu incelemenin ardından Kabakcı, Ömer Halisdemir Spor Salonunu ziyaret etti. Tesis incelemelerinde bulunan İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, antrenmanlara aralıksız devam eden Gençlik ERVA Spor Kulübü sporcuları ile bir araya gelerek, sporculara başarılar diledi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Kahraman’dan GMO Vizyonu: “Bir Gemi Mühendisi, Sanayiyi Harekete Geçirir”

Eğirdir’de Çanakkale Zaferi Gururla Anıldı
Gaziosmanpaşa’da 18 Mart Coşkusu: Çanakkale Zaferi 111 Yaşında
Sarıgöl’de Bahar Gelince Dağlar Gelire Dönüşüyor
Bakan Vedat Işıkhan Trabzon Valiliği’ni Ziyaret Etti
Bakan Işıkhan Trabzon’da Kadın Girişimcilerle Buluştu
CHP Artvin İl Başkanı Orhan Atan’dan Ahmet Biber İçin Duygusal Veda
CHP Bayburt İl Başkanı Sercan Türker’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Artvin’de 100 Kişiye Geçici İş Fırsatı
18 Mart’ta Artvin’de Şehitler İçin Tek Yürek Olundu
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °
Cuma
11.3 ° / 6.4 °

