meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

"Kadıköy'de Yıldız Yağmuru Sürecek" Basında Yer Alan Günün Transfer İddiaları!

17 Temmuz 2023 tarihinde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor hakkında basında yer alan günün transfer iddiaları...

SPOR 17.07.2023 10:52:00 0

Mauro Icardi'nin gelişinin uzaması Galatasaray'da planları değiştirdi. Sarı-kırmızılılar, Cedric Bakambu ile prensipte anlaştı. 32 yaşındaki golcü, Al-Nasr FC ile sözleşmesini feshetmek için görüşmelerini hızlandırdı. Aslan 25-26 Temmuz'da oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turuna kadar transferi yetiştirmek istiyor.

Galatasaray, Roma'nın dünyaca ünlü Arjantinli futbolcusu Paulo Dybala'nın peşinde. Mauro Icardi'nin de yıldız isim için devreye girdiği ifade edildi. İtalyan devi ile sözleşmesi 2025'te sona erecek yıldız oyuncuya Icardi'nin her fırsatta Sarı-kırmızılılar'dan bahsettiği ve ikna çalışmalarına tam gaz devam ettiği belirtildi.

Kara Kartal, hücum hattını güçlendirmek için yeni bir ismi gündemine aldı. Yönetim, Portekiz temsilcisi Braga'dan 28 yaşındaki sol forvet Ricardo Horta'yı kiralık olarak kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Portekiz Milli Takımı'nda da forma giyen oyuncu içi satın alma opsiyonlu kiralama seçeneğinin masada olduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın Kerem Demirbay transferinde büyük aşama kaydettiği ve hafta içerisinde mutlu sona ulaşacağı iddia edildi. Erden Timur'un oyuncu tarafını tüm şartlarda ikna ettiği, Bayer Leverkusen'le bonservis pazarlıklarını sürdüğü ifade edildi. Sarı-kırmızılıların Alman ekibine 1.5 milyon euro teklif ettiği, Leverkusen'in ise 3.5 euro'da direttiği öğrenildi.

Orta sahaya takıma seviye atlatacak bir takviye yapmak isteyen Trabzonspor'un gündemine flaş bir isim geldi. Bordo-mavililerde teknik direktör Nenad Bjelica'nın gündeminde Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen Miha Zajc var. Sloven oyuncuyla Hırvat teknik adam arasında görüşme yapıldı. 

Beşiktaş, Udinese ile sözleşmesi sona eren Roberto Pereyra ile ilgileniyor. Siyah-beyazlıların Pereyra'ya 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu ve haber beklediği ifade edildi. Arjantinli oyuncunun Milan ve Inter'den haber beklediği ve Kartal'a bu durumu bildirdiği de gelen haberler arasında.

Nenad Bjelica'nın ısrarla kadrosunda görmek istediği Bruno Petkovic için girişimler sürüyor. Dinamo Zagreb ile Trabzonspor arasındaki pazarlıklar yoğun şekilde sürüyor. Aradaki rakamsal anlamdaki farklılıkların da giderilmesi için temaslar hız kazanmış durumda. Hırvat ekibinin, Petkovic'in geleceğiyle ilgili kararın Dinamo Zagreb'in Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarının ardından netlik kazanacağı belirtildi. 28 yaşındaki forvet Bordo-mavili ekibe transfer olmak istiyor.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Londra'da Davinson Sanchez için Tottenham ile görüşme gerçekleştirdi. Timur'un Victor Nelsson'u isteyen İngiliz ekibinden Sanchez+15 milyon euro talep ettiği öğrenildi. Ada ekibinin rakama sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Transferde şov yapan, son olarak Tadic'i İstanbul'a getiren Fenerbahçe, Livakovic ve Becao'yu da açıklamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin durmaya niyeti yok. Yönetimin şimdi de Tottenham'ın orta sahadaki yıldızı Yves Bissouma'nın peşinde olduğu belirtildi. Kanarya, 26 yaşındaki yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Bissouma'nın menajeriyle de temasın kurulduğu ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

25.1° / 21.1°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday